onsdag 30 april 2008

Finns på Facebook igen

Vicky har tjatat och tjatat och jag har talat om för henne villkoret. Men okej det är inte uppfyllt än men trots det har jag aktiverat mitt Facebook konto igen. Men ett enda elak meddelande igen och det försvinner, var så säkra!

Länk till en till Stams rapport

Vickys hittar ni här. Vad olika man minns men oj vad jag skrattade åt vissa episoder jag glömt bort, som tex trappan och Andi :D

Stams Maturaball 2008

Tänkte börja med att berätta vilka som var där, ja av dom som jag känner till då. Två kombinerare nämligen Dominik och Tomaz, där den senare tyvärr blonderat håret, yhhh han som var så fin mörkhårig, nu såg han bara konstig ut. Bland backhopparna var många många där. Fetti, Basti, Kike, Thuri, Thomi, Schlieri, Mario, Lacky, Artl, Nico, Poppi, Andi, Dav och Flo. I stort sett hela B-laget med andra ord. Vi saknade bara Balthas och Roli.

Vi som Dominik då så snällt bjudit in var Steffi, Betti, Bine, Vicky och jag.



Så and off it goes:
Vickan och jag började göra iordning oss i god tid men lyckades ändå få tidsbrist. När Steffi hörde av sig strax innan åtta och sa att hon var klar fick vi bråttom. Halv nio hade vi bestämt att vi skulle träffa dom utanför Steffis ställe och ta en taxi till Hall-in-Tirol som ligger ca 1,5 mil utanför Innsbruck. Det blev stress stress stress men vi fick skjuts av Vickys medboende Wesi och 1 minut innan taxin kom stod vi utanför Steffis ställe där Bine och Betti också stod och var klara. Hoppade in i taxin och lätt nervösa (iaf var jag och Vicky det) så åkte vi mot Kurhaus.


Väl inne så sprang vi på Artl det första vi gjorde och wow har han blivit het eller?! Jag har iof alltid tyckt han varit småsöt och han har fina ögon men den killen passade mycket bra i svart kostym och tillstylat hår. Kunde han bara skippa sitt fula hakskägg så.... ;).


När vi lämnat in ytterkläder gick vi upp en våning och gick ett varv innan vi beställde varsinn drink i baren på diskot. Klockan 21.00 skulle öppningsdansen vara så vi gick nästan direkt till stora balsalen och gick upp en våning så vi såg allt ovanifrån. Avslutningsklasserna dansade en Polynesisk dans. Under den dansen fick Vicky syn på Schlieri nere bland publiken så då visste vi han hade anlänt. När dansen var slut så gick vi åter mot diskot men på väg dit fångade mitt öga in något intressant längre bort i korridoren så jag dröjde mig kvar utanför ett tag och jodå jag hade sett rätt. Lacky var på plats han med. Gick sedan in och anslöt till de andra och även han gick in där och gick runt och hälsade på folk han kände. Vicky försökte prata med mig men efter ett tag undrade hon varför jag tittade förbi henne hela tiden. Var då tvungen berätta vem som stod där bakom henne och upptog min uppmärksamhet.



Jag blev ivägskickad som spejare emellanåt för att kolla var Mario och Schlieri höll hus "för de känner inte igen dig". Jag börjar faktiskt misstänka de gör det. Dels för att Schlieri faktiskt vid några tillfällen till och med hälsat på mig i backen och Mario såg mig ju på hotellet på JVM hela tiden. Visst de har inte en susning om vem jag är eller vad jag heter men att jag och Vickan "hör ihop" bör de listat ut om de inte är helt bakom flötet...hahahaha. Jaja hur som helst hade jag inget emot det, visst kan jag gå runt och titta (och höll på så sätt samtidigt lite koll på var Lacky befann sig också).



Efter någon timme där inne så ville vi röra på oss så jag och Vicky lämnade de andra där och tog ett varv runt Kurhaus, passade på gå på toa och sånt. När vi kommer upp på andra våningen så står Basti och pratar med Lacky utanför balsalen så Vicky säger att hon måste hälsa på honom. Så vi går dit och hon hälsar på båda, men Basti tar sin tjej och går efter det så kvar blir vi tre, helt själva med inte en enda människa på flera meters närhet (vilket var väldigt ovanligt denna kväll, men över 700 personer på plats). Alltså mer perfekta förhållanden kan man inte få. Efter några inledande fraser dom två emellan så presenterar Vicky mig för Lacky och försöker få in mig i samtalet men jag var 1. för nykter, 2. för feg för att prata med denna underbara varelse, så jag ställer mig kanske 1 meter ifrån och försöker "tjuvlyssna" på vad han säger. Då kommer Mario gående (Lacky står med ryggen mot honom och ser honom inte men det gör Vicky), Vicky stoppar honom kort och frågar om allt är okej, han stannar inte utan säger bara ja och går vidare. Lacky skakar på huvudet och ler och säger bry dig inte om honom. Så Vicky berättar för Lacky om JVM i Zako och försöker då igen få med mig i samtalet men tja jo jag svarar ju på det hon säger till mig men så mycket mer tillför jag nog inte.... Efter någon minut kommer Mario tillbaka igen från andra hållet så denna gången är det Vicky som står med ryggen mot honom. Han tränger sig in mellan Lacky och Vicky och hälsar på Lacky genom att ta honom i hand, säger några korta ord sen går han. Lacky ser bara lätt förvånad ut och berättar att de normalt aldrig pratar med varandra och säger så där gjorde han bara för att retas, vi får också veta att ingen i laget tycker om honom (alltså hade jag rätt eller hade jag rätt då!!).



Jag står hela tiden lite vid sidan om och då försöker Vicky igen få dit mig och med så hon kommer på vi ska ta kort. Så Lacky tar ett steg mot mig och så tar vi kortet och sen tar jag ett kort på dom två men igen så går jag det där steget därifrån igen och står en bit ifrån och lyssnar och tittar på folket där nere. Så kommer Bine fram till mig och frågar vem Vicky pratar med. Lacky säger jag Va vem?! Lacky! Ja men vad heter han egentligen. Daniel Lackner! säger jag och då säger hon. Men varför pratar hon med honom?. Jo för att jag gillar honom. Bine tittar på mig och säger; Men han är ju ful...han har så smalt ansikte och stor näsa! Men jag gillar Bine ändå.... mig stör det inte att inte så många tycker som mig :o). I alla fall så vill Bine gå ner och köpa lotter och eftersom Lacky och Vicky fortfarande står och pratar (var nog den av alla backhoppare hon pratade längst med) så sa jag till Vicky att vi går ner en kort sväng. Bine och jag går ner och köper lotter och när jag kommer upp igen är Lacky och Vicky inte kvar så jag går en runda och hittar på Vicky och får mig en utskällning som heter duga för att jag gjorde som jag gjorde. Jo tack jag veeet jag är blåst och som inte gjorde mer. Men tyvärr modet svek big time så här första gången jag fick träffa honom.

Vi går in på diskot där Vicky finaly för ett bra tillfälle att hälsa på Schlieri. Innan hade vi bara sett honom på håll eller när han stod med sin flickvän eller med en massa kompisar. Men nu stod han själv vid baren och bara en kille till. Så jag tar hennes champangeglas och säger gå och beställ dig en drink nu och puttar iväg henne (jag är inte den enda som är feg även om hon inte var lika feg som mig så det så!!). Väl vid baren så tar Schlieri tag i henne och drar henne förbi killen som stod mellan dom och hälsar SMACK! en puss på munnen! Wooops..... säger flickvännen om det då?!?!



Vicky kommer tillbaka helt i det blå (tacka för det med en sådan hälsning!). Vi dansar lite och både Schlieri och Mario är bakom mig och Vicky puttar mig hela tiden bakåt så jag flera gånger puttar till dom så till slut får jag säga till henne att sluta putta mig på Schlieri hela tiden annars kommer han tro det är jag som stöter på honom...hahaha.



Klockan börjar närma sig midnatt och det är dags för underhållningen så vi går till balsalen igen. Avslutningsklasserna bjuder oss på en variant av Tur i kärlek och vi har nöjet se Artl i rosa ballerina kjol och Dav som tirolerdansare och Dominik som danskung. Hejdlöst roligt!! Efter uppträdandet så följer några timmar dans till livebandet eller på diskot samt mingel och hälsa på de andra hopparna vi inte tidigare sagt hej till. Inget större händer väl mer än att vid mer en ett tillfälle är Schlieri bakom oss när vi vänder oss om och att jag ser Lacky gå omkring själv en del och prata lite här och där med folk han passerar. Efter ett tag ser jag Lacky sitta på bordet nere vid lotteriet och sälja lotter (bredvid den bruden som han sedan gick ifrån stället med hand i hand men än hade de inte börjat ta på varandra) så jag letar på Vicky och säger vi måste gå ner och köpa lotter, nu är jag mycket modigare och lite fullare (hör ju ihop då) så jag vill gå ner och prata med honom fast inte själv...där går gränsen. Vet inte varför men det tar ett tag innan vi kommer iväg och då är han borta igen. Vem vet hur kvällen gått om vi hunnit fånga honom i tid där. Men ödet var inte med mig helt denna kvällen.



Vi går istället in i balsalen då livebandet spelar bra musik och vi har tur. Efter två låtar så börjar bandet ropa på Artl och ska ha upp honom på scenen och vi får höra en låt med Artl som gitarrist. Han var bra!! Även denna gång står Schlieri precis bakom oss när vi vänder oss om efter låten och ska gå därifrån. Men okej denna gång var det inte så konstigt, han visste säkert Artl skulle spela. Och jag säger inte han följde efter oss det kan ha varit rena sammanträffanden alltihopa men det var så ofta liksom. Dessutom nonchalerade han sin flickvän nästan hela kvällen och betedde sig komiskt tyckte jag.



Stackars Mario såg jag också flera gånger och alla gånger utom en stod han helt själv. Finns säkert en bra orsak till att alla hans lagkamrater har något emot honom, han var enda som hade enkelrum i Zakopane tex så illa är det, men jag tycker ändå synd om honom. Jag tror alltid det bästa om folk och det är nog inte lätt vara Mario heller. Men visst han är otrevlig och rätt elak men ändå något berör mig hos honom.



Sen kommer den hemska tidpunkten när jag ser Lacky gå och hålla en tjej i handen och efter ett tag ser jag dom lämna stället. Det var precis där jag började hälla i mig sprit för att inte förstöra kvällen för alla andra. Det slank ner snapsar, vodka med cola, rom med cola (men det var för att jag beställde vodka med cola men fick rom hela tiden, bartendrarna = eleverna började bli fulla tror jag....) proscetto och jag vet inte allt. När jag står där och dränker mina sorger kommer en glädjestrålande Vicky springande: Schlieri har sagt till Anna-Lena "ich lieb sie a!" Va säger jag och förstår nada. Tydligen så har Anna-Lena vinglat fram till Schlieri och berättat för honom att Vicky älskar honom varpå han svarat, jag älskar henne med. Okej en av oss har ödet med sig denna kvällen som för henne började illa med en uppdykande flickvän som vi väl hade halvt aning om men som inte är officiell så säkra var vi inte men slutar med att han nonchar henne hela kvällen och säger så där!



Vi går tillbaka till disko baren där nu Artl är bartender. Jag ångar så jag inte gjorde en video av det. Han skulle servera fyra drinkar. Kan säga att alla fyra fick olika styrka i sin drink. Vissa fick massor i hällt, andra fick en skvatt. Han blandade dessutom Malibu med rom tror jag och så läsk på det. Isch....! Han gav Vicky superstarka drinkar också och glömde bort hur mycket pengar men gett honom. Hejdlöst kul.... han ska nog inte statsa på en karriär som bartender om backhoppandet går åt skogen.....



Klockan fyra är vi redo att lämna stället jag och Vicky då har folk börjat troppa av. Nere vid garderoben har det hela kvällen hängt bilder på avslutningsklasserna och jag säger bara rakt ut utan baktanke att jag skulle vilja ha bilden på Lacky. Ritsch så har Vicky rivit ner den och gett den till mig. Sen följer flera ritsch, ritsch då bilderna på Artl, Dominik, Dav och Johannes också åker ner. Orättvist nog finns det 2 bilder på alla de och bara en på Lacky! humpf.... efter det försöker vi få Artl att hänga med till Millenium och strunta i att han måste vara kvar och städa men turligt nog är han mer ansvarsfull än oss.....



Vi hoppar in i en taxi och så går färden mot Innsbruck igen. Vem är den första vi ser när vi kliver in på Millenium? Mario, själv så klart.... hänger av oss jackorna och går upp på toa. Sen dansar vi, Vickan på bardisken som vanligt och som vanligt får jag ett glas champange hällt över mig..... Thomi, Dominik och Johannes är också på Millenium. Jag vet inte hur jag kommer på det eller ens hur jag lyckas göra det för jag kan inte med Vickans mobil men jag både lyckas skriva ett SMS - på tyska!!! - och hitta Lacky i hennes telefonbok, visste inte ens hon hade hans mobilnummer och skicka det till honom. Strax där efter ringer vi honom och det minns jag inte ens om det var jag eller Vicky som kom på men hon ringer iaf men säger att mobilsvaret går på direkt. Jag tar då hennes mobil och går iväg själv och försöker hitta kvittensfunktionen på hennes mobil för att skicka ett SMS och kolla om mobilen är på eller av. Håller på med det ett bra tag men lyckas ju inte för som sagt, kan inte med hennes mobil alls. Så då tar jag min mobil (smart va?!) och skriver ett nytt SMS - på tyska igen!! och skickar till honom och får kvittens att det gått fram alltså är mobilen på. Notera att jag har visat båda SMS:en för Vickan och både frågat om jag kan skriva så och om jag ska skicka det och fått ja på allt.


I alla fall så tar jag hennes mobil, ringer upp Lacky och ger mobilen till Vicky som inte har en susning om vem jag ringt. Klockan är nu fem på morgonen. Han svarar och Vicky säger åt honom att komma till klubben men han sover säger han. De pratar några minuter och lägger sen på. Stackarn....... vi partar på ett tag till men sen kommer Steffi och vill åka hem. Så vi letar på Bine och hoppar in i en taxi. Vi är hemma hos Vicky 06.30 efter att ha lämnat av Bine och Steffi. Betti hade åkt hem tidigare redan från balen.



Så sammanfattningsvis: Stams Maturaball kan rekomenderas och jag misstänker vi är där nästa år igen.....

Bilen, den där jäkla bilen

Min bror hade bilen 3 dagar när jag var i Österrike. Tror ni rutorna åkte ner EN ENDA GÅNG?? Nä då. Sen har den stått på bilverkstaden i 3 dagar och dom har försökt hitta något fel, vilket de inte gjort för rutorna har inte åkt ner EN ENDA GÅNG!!. Fast dom har tom försökt provocera fram det.

Alltså är det troligen bara så att den lilla fula bilen inte gillar mig :(..... nu har mina föräldrar den igen och jag har deras (för de har garage) så ska vi se om den håller sig i skinnet. Jag kommer ta tillbaka den om 1 vecka eller så om den är okej när de har den. Ska bli mycket spännande se hur länge jag kan ha den innan den skickar ner alla rutor igen......

Innsbruck shopping

Måndagen i Innsbruck ägnades åt shopping. Vi gick till stan och det var helt underbart väder. Först förbi Mc Donalds för frukost = milkshakes och chicken nuggets. Promenerade sedan förbi Universitet och satte oss ett tag på en bänk och njöt av solen.

Vidare ner till en Galleria och där inköptes ett "paraplykortställ" ser ut som pinnarna på ett paraply och längst ut kan man fästa foton.

Sen inköptes en fin klänning på Petera. Var även i gamla stan och gjorde turistshopping. Vicky tyckte jag skulle prata tyska men nääääeeee..... hittade en t-shirt, träningsoverallsjacka och en flagga med Österrike "reklam" eller vad man ska kalla det.

Vidare till Swarovski där jag köpte en jättesöt liten blå ängel.

Strosade runt lite innan vi gick hem igen flera timmar senare. En härlig shoppingdag som slutade med vilda planer när vi satt på en bänk vid Inn och spånade.....

Backhoppningsnyheter

Tyskland har släppt sitt lag:

Michael Uhrmann, Stephan Hocke, Michael Neumayer, Martin Schmitt, Georg Späth, Andreas Wank, Severin Freund och Erik Simon.

B-laget: Pascal Bodmer, Tobias Bogner, Felix Schoft, Kevin Horlacher, Jörg Ritzerfeld, Christian Ulmer, Christoph Haenel och Danny Queck.

Polen är också klara: Adam Malysz, Kamil Stoch, Piotr Zyla, Stefan Hula, Lukasz Rutkowski, Krzysztof Mietus, Maciej Kot och Marcin Bachleda.

Italien nominerar: Sebastian Colloredo och Andrea Morassi.

Och Finlands nya tränare blir: Janne Väätäinen, inte oväntat alls utan precis vad de flesta tippat.

Får bara skäll jag....

Gissa hur många gånger Vicky "skällt" på mig för i lördags?

Och nu "skäller" hon för jag inte uppdaterat bloggen. Kom hem vid midnatt, skulle egentligen lagt mig att sova direkt för jag har morgonpasset i stallet men fick ett SMS av min stallägare runt 23.00 att hästarna sover ute inatt = lite sovmorgon för mig. Det är 10 grader varmt nu mitt i natten så de har det säkert jätteskönt ute. Så jag fastnade här på nätet.

Nu ska ni få ta del av en rolig SMS-konversation, tyvärr lite censurerat då jag inte vet om alla saker är officiella än:

Vicky: Jag tror jag hittat A:s flickvän! Blööö! Eugenia Soffner! yhh verkligen asful!
Jossan: Åhh måste kolla sen. Du jag hittade SMS:et till B i min mobil, skickat 04.29 alltså ringde vi honom jävligt sent! :)
Vicky: Vad skrev du då? Hann du inte med tåget?
Jossan: Nä måste vänta 1 timme.
Vidarebefodrar SMS skickat till B: Kommst Du zu Millenium? Vicky. Alle ist hier.
vicky: hahahahaha fint grammatikfel också :p sind och inte ist ska det vara :)
Jossan: Jajajajaja jag var full och kan inte tyska.
Vicky: hahah skyll på det :P
Jossan: Det roligaste är ju att HAN tror du skrev det :) ;)
Vicky: Passa dig inför next time du vet hur min mun e :p
Jossan: Jo tack, upplevt det ;)
Vicky: :)

Ja sådana är vi..... :o)
Vicky:

tisdag 29 april 2008

Åker hem :(

Idag går flyget hem, om ca 3,5 timme. Har haft en great time här trots allt. Eller det lät ju konstigt men ja ni fattar va?!

Jag och Vickan har stora planer för vintern men kan tyvärr inte alls avslöja något än, måste hem och kolla upp en massa saker. Men om det går att ordna säger jag bara, oj, oj, oj :)
Ha det bra, imorgon kommer Stams rapport :)


måndag 28 april 2008

Den är så söt <3

men säkert rätt enerverande när man hört den för mycket, men eftersom den inte spelas ständigt i Sverige så har jag inte det! :)



Innsbruck

Hej allihopa!!

Kvar i Innsbruck än och vi ska snart ut och göra stan. Jag ska turistshoppa till Vickys stora skräck..hahaha. "Du ska väl inte bli nästa Clio????" sa hon nyss med skräck i rösten. Närå ingen risk.. :o). Riktigt så illa är det inte!!

Det kommer en lång balrapport när jag kommer hem, för skitkul hade jag fast jag själv förstörde en del men Stams Maturabal kan rekommenderas ;)
Orkar inte skriva den på Vickans dator för den motarbetar mig hela tiden och ska jag skriva långt inlägg orkar jag inte med den. Sen måste jag försöka komma ihåg allt, vi gjorde en massa knas som bland annat "stjäla" bilder, ringa nattliga (läs tiiiidig morgon) fyllesamtal till vissa personer... och annat skoj.

Igår låg vi hela dagen i sängen vi var helt döda. Inte bakfulla eller nått alls men trötta. Men så kom vi hem 07.00 oxå.

söndag 27 april 2008

Jag är en idiot!!

Japp så illa är det. Världens bästa Daniel var helt underbar och älskade älskade Vicky gjorde ALLT och lite mer för att hjälpa mig, jag skäms när jag tänker på vad "vi" gjorde. Läs jag bad stackars Vicky göra..... och hon gjorde det.

Men vad hjälper det när jag inte tar chansen? Inte ett jäkla dugg! Han gick omkring själv större delen av kvällen. Utnyttjade jag det då? Nä inte alls. Hur slutade det då? Illa, han lämnade balen hand i hand med en brud.

Kan tåget spåra ut, planet störta eller någon skjuta mig tack!?

Jag hatar mig själv.

Och stackars stackars Mario! Killen är en skitstövel men jag kan inte hjälpa det. Jag tycker så synd om honom. Han var så så så så ensam...... vem som helst annan hade jag avskytt men just den killen berör mig så jäkla mycket (och han gillar mig troligen inte alls) jag vet dessutom precis vad han sa i Zakopane och det var inga snälla saker men Mario är Mario så är det bara. Hans lagkamrater gillar honom inte och vi vet nu tom att en del inte ens normalt hälsar på honom (och vice versa iof för han som berättade det är ju Världens Bästa..hahaha)

lördag 26 april 2008

Ändrade planer

Hos frissan blev det ingen snofsig uppsättning, det blev klippning och mer färgning istället. Men nu är jag mer nöjd med färgen än innan. Den är jämnt brun nu och lite ljusare än förr men inte mycket. Ni lär väl få se något kort på det sen, misstänker någon tänker springa runt med kamera, tyvärr ;).

Snart Stams och jag är sjukt nervös och undrar vad fasen jag gett mig in på??? Ska ladda med Vodka snart...hahah

Fast så här ska jag inte uppföra mig ikväll, bild från igår :D

I går

Vi skulle bara ut en kort vända på Stads-Cafe och Hofgarten för Vicky skulle jobba lite (fota). Så typ ta en drink på var ställe och gå hem tidigt. Ja just det gick ju inte så bra då.....

Eller på första stället höll vi oss till en drink. Men inte på Hofgarten. Betti, Steffi och Dominik anslöt efter ett tag. Vi var inte hemma tidigt och vi drack betydligt mer en 1 drink.....

Det händer jag också har väldigt Blond-moments. Ett var igår när jag efter typ 1 år fick reda på att Betti och Steffi inte är från Tyskland utan Österrikare!! hahaha. Men va sjutton jämt när jag sett dem så hänger de med tyska tjejerna och de är bara på tyska tävlingar och dessutom pratar i alla fall Steffi tyska så jag förstår. Hur fasen skulle jag kunna veta de är härifrån??? Men jaja nu vet jag och jag blev förlåten för min fadäs. Österrikare och tyskar gillar visst inte varandra så bra har jag också blivit upplyst om. Och att jag nog är enda personen som inte är österrikare som kommer till Stams ikväll.... jaja bara de inte går runt och talar om det för alla så. Jag gillar ju inte att bli för "känd" typ.

Vickan bara tjatar och tjatar om att jag måste skaffa Facebook. Det är en av orsakerna jag inte gör det, ja inte att hon tjatar alltså, utan att där är man way to "känd" och vem som helst kan hitta en. Inte min stil. Jag finns på en blogg som man hittar och man letar, jag finns på StudiVZ också och på MSN. Vill man verkligen hitta mig så går det men man får jobba lite hårdare än om jag var på Facebook.

Nä måste sluta om 40 min ska vi vara hos frisören och få håret fixat till ikväll. Snygg uppsättning ska det bli.

fredag 25 april 2008

I Innsbruck

Efter att ha slagits lite mot Vickans dator har jag lyckats logga in på min blogg.

Morgondagens horoskop för mig:

Mest handlar det om kärlek. Du har vårkänslor och dessutom har du turen på din sida just denna lördag.

Vad säger man om det då???

hjälp eller ???

torsdag 24 april 2008

Första lagen nominerade

Schweiz - Andreas Küttel, Simon Ammann

Norge - Anders Jacobsen, Anders Bardal, Tom Hilde, Kim Rene Eleverum Sorsell, Kenneth Gangnes, Björn-Einar Romören och Jon Aaraas.

I´m dead

Sitter ner för första gången sen 11.00 i morse. Sprungit i trappor i 3 timmar i sträck. Ja det kan man väl anse vara dagens träning eller hur??

Red en häst, Action, och hade Galax som handhäst. Var före iväg med min bil. Worse case senario är 13 000 kr. Bästa fall 3000 kr. Kul bil verkligen.....

Nu måste jag packa. Ligger dock en katt ovanpå resväskan så vi får se när den behagar resa på sig. För så klart kan man ju inte putta undan katten!!

onsdag 23 april 2008

Planerna för resten av dagen/veckan

Idag: ut och gå tar ca 1 timme sen duscha och sova några timmar innan nattpasset.

Imorgon: sova till 11.00 (hinner inte mer) upp till Bilmetro och de ska kolla varför min bil har ner fönstren hela tiden (5 ggr bara idag) sen till stallet och rida båda, alt rida 1 och ta 1 som handhäst, beror på hur lång tid det tar med min bil. Sen hem byta om och sen ut till brorsan för att hjälpa honom flytta de tunga möblerna (han flyttar eg i helgen när jag är borta men får nyckeln imorgon så jag kan hjälpa till med det). Sen stallet igen och ta in hästarna, efter det hem och duscha och packa klart.

Fredag: stallet tidig morgon innan jag hoppar på tåget mot Arlanda klockan 08.30. Sen flyg söderut och landar i Innsbruck 17.05 efter byte av flyg i Frankfurt däremellan.

Så sysselsättningsproblem har jag inte!!

Mega trött idag

Men inte så konstigt haft sjukt fullt upp i så många dagar så till slut hinner det ikapp en.

Men var uppe i morse och i stallet då jag hade morgon där. Men idag red jag ej (planerat har en massa annat jag måste fixa) sen hem och sov i 2 timmar till. Var helt slut. Nu ska jag åka till Borlänge och prova balklänningen en sista gång, sen fixa en grej åt Vickan och lite annat som dök upp inför helgen.

Jobbar inatt oxå så 2-3 timmar sömn senare i kväll vore nice. Kom just på jag fasen måste börja packa lite oxå...

Jo just jag rapport om min bil; igår hissade den ner fönstren 1 gång och idag så far 2 ggr. Den gillar inte mig :( men än så länge har den inte gjort det ute på parkeringen i alla fall utan i stallet samt precis när jag stängt dörren efter mig på den.

tisdag 22 april 2008

Vilken mardröm

Vaknade imorse före klockan ringde ur en dröm om....Kike!! Gaahhhh vilken mardröm.....

Lyckades somna om i 30 min sen var det dags upp och åka till stallet. Jag älskar sådana här dagar. Sol och lagom varmt, 15 grader. Slår lätt en supervarm sommardag för än har inte alla äckliga flugor, mygg, broms och elände kommit. Så just nu är det bara skönt och härligt att rida. Båda hästarna skötte sig utmärkt idag och jag red båda en varsin lång vända på banvallen i härlig sol. Fast dom är ju som dom är båda två, och ömsom travade/galopperade på fint och ömsom kom på att oj det blir ju skuggor av träden!! ojjjj det måste jag ju HOPPA över.... knashästar....hahahaha

Har tagit tillbaka min bil idag (ma&pa ska skulle iväg och sätta på sommardäck på sin, jag kör ju på dubbfritt så jag kan slöa ett tag till, brukar byta i maj eller så). Den har skött sig utmärkt den vecka dom haft bilen och haft alla rutorna uppe hela tiden. Få se om den tänker fortsätta med det eller om det är så att den har något emot just MIG!!

Våra Bästa År på TV:n just nu sen blir det en vända runt sjön (hinner inte mer), sen hjälpa brorsan med lite möbelflytt och efter det ner på stan och fixa inköp av saker som ska med ner till Vicky på fredag.

måndag 21 april 2008

Hahaha ååååångest & paaaaaniiiiik

Det som får några veckor sedan verkade vara en super idé börjar nu närma sig och jag undrar mer och mer vad fan jag tänkte på när jag tyckte så?!?!?!

Min favorit fråga -Hur tänkte du då? bör jag nästan ställa till mig själv alltså. Tyvärr har jag nog inget intelligent svar precis....

Jaja ska man göra bort sig ska man göra det ordentligt!

Dagens horoskop bättrade ju inte på det hela precis:
"Det är någon du nu ägnar många tankar. I en speciell angelägenhet kan du nog inte göra så mycet mer än att se tiden an"

No shit, lixom.....hä?!

söndag 20 april 2008

Något bättre men inte bra

Hade en jäkligt jobbig natt. Men det släppte lite under förmiddagen. Har i alla fall kunnat gå 7,5 km och ridit Action. Avstod Galax idag för hon är hoppigare och det skulle min nacke inte uppskatta.

Fått ett namn och nr på en massör/kiropraktor av Helena som behandlat henne och som är bra. Om det inte är mycket bättre imorgon så ringer jag honom och hoppas få en tid före fredag.

2 arbetspass innan Stams!! Inatt och onsdag natt. 6 dagar kvar nu.......

lördag 19 april 2008

Nacken blir sämre.....

Själva nackspärren har släppt men aj vad ont det gör längre ner nu. Går bra så länge jag sitter blickstill men så fort jag rör mig hugger det till. Hoppas en natt sömn gör det släpper. Annars måste jag nog försöka boka in en akut massagetid. För så här går det ju inte att gå omkring.

Hata nackspärr

Galax ryckte till och drog bakåt idag när jag skulle ta in henne från hagen och drog till mig i nacken (för så klart släppte man ju inte...). Lägg sen till att man envist nog också skulle rida fast det spännde i nacken.

Just nu bränner det för jag har smort in med Aloe Vera Rub, är jäkligt effektivt men inte så skönt. Få se om det släpper så jag kan träna mer idag.

fredag 18 april 2008

<3

Ich halte die Welt an
die Zeit steht still
Du bist das einzige was ich will
Ich fühl dein Haar, deine Hand, dein Gesicht
Es ist eine Seele die zu mir spricht.

Du bist der Song der mich durchdringt
der mein Herz zum rasen bringt
Hast mein Leben auf den Kopf gestellt
Du bist den schönsten in der Welt

Bild på min nya hårfärg




Give it all up?

Dont know.....

torsdag 17 april 2008

Nu har jag ny hårfärg oxå

fast den får ni inte se på bild. En bild för idag räcker gott och väl. Men istället för mörkt brunt, så mörkt att det nästan var svart är det nu mer brunt men med svarta skiftningar. Eftersom vi inte kunde bleka bara rakt av så blekte hon först en massa slingor och sen på det la vi en brun färg. Så lite svart blev ju kvar helt orört. Har inte vant mig vid det riktigt än. Men det såg bättre ut i mitt ljus hemma framför spegeln än vad det gjorde på frisörsalongen. :)

Prov make up

Var iväg och fick ett förslag på make up till balen. Ja se själva och ge ris och ros. Ska nämligen göra något så ovanligt som att visa ett foto på mig själv...

Själv tycker jag ögonen var okej, även om det är mer glittrigt än vad jag brukar ha. Tycker dock det blev för mycket rött på kinderna. Men som sagt säg er egen mening! Vill gärna få tips!

onsdag 16 april 2008

27 dresses

Var helt UNDERBAR!! Synd bara sånt aldrig händer i verkligheten. För mer info om filmen läs på Vickans blogg.

Min bil är numera garagerad hos mina föräldrar i väntan på en tid hos Farbror Bildoktorn. Min vanliga kan inte laga detta fel så den måste till jättedyra märkes doktorn....bläääää. De använder den men de åker ju mest bara och handlar någon gång ibland. Resten av tiden står den i deras garage och jag åker runt i deras Peugeot istället. Fast idag har alla fönster varit stängda när jag frågade på kvällen.

Men imorse åkte de ner två gånger när jag var i stallet. Först precis när jag parkerat. Jag gick in och slog på tändningen och drog upp dem igen. Sen vet jag inte hur länge de stannade uppe eftersom jag var inne i stallet ett par timmar men när jag skulle åka hem var de nere igen. Ringde och sa jag måste byta bil!! Skulle ju sova ett par timmar och min parkering är ut mot en stor väg där alla bussar tex passerar osv. Sen på kvällen skulle jag ju bara i Borlänge precis som hela dagen imorgon. Vågar inte ha min bil då precis....

Ingen ridning idag

eftersom dom skoddes imorse direkt efter mitt nattpass. Istället gick jag två varv på min bana runt sjön. Nu har jag typ jättebråttom för om 20 min ska jag hämta upp Helena för vidare färd till Borlänge för god mat och bio och jag sitter fortfarande i träningskläder och måste duscha och fixa mig iordning....

Nu har det hänt igen!

Min jäkla bil vevar själv ner alla 4 rutorna och börjar larma. Att den larmar är ju okej, det ska den göra när den är låste och rutorna åker ner. Men att rutorna åker ner utan att tändningen är på är något som inte ska gå!

Idag hände det på jobbparkeringen så vi såg ju i kameran att den stod och blinkade. Och samma polis arbetade idag igen som förra gången. De var precis inne och skulle åka ut. Han börjar få kul åt min bil...... "fin bil tyckte han, den inbjuder ju! Först tar den ner alla rutor sen larmar den och så den drar åt sig folk...."

Den måste nog få besöka Bildoktorn tror jag.

Min nya parfym får bra betyg


I nyaste numret av Cosmopolitan har de testat parfymer på killar (alltså vad killar tycker om tjejernas dofter). Min nya parfym(köpte även bodylotion) som jag köpte på Frankfurts flygplats på väg hem från Planica fick följande betyg:

Sensuell och varm utan att vara tung. En kvinnlig doft och hon som bär den vet vad hon vill ha ut av livet. En sexig doft som gör starkt intryck!

Hola, säger jag bara...hahaha

Moon Sparkle, Escada beskrivs så här ang sin doft: Som en trädgård fylld av bär och frukter med söta jordgubbar, persika, jasmin och rosor på bas av exotiska träslag.

Klockan är 01.29 och jag är redan lite trött

Kommer bli en låååång natt. Och en ännu längre dag. För direkt efter jobbet måste jag åka till stallet och närvara när hovis skor mina hästar. Så i bästa fall ligger jag i min säng vid 11-tiden (hoppas jag verkligen)!!

Den stora paniken börjar infinna sig! Dont get me wrong, jag ser jättemycket fram emot balen på Stams. Men insåg idag (jag vet jag är tröööög) att det är bara Österrikarna där...*gulp*. Hoppas dom är lite snälla och inte så elaka som Vickan säger de kan vara. Och att de är snälla nog att prata högtyska eller engelska (I wish förmodligen...hahaha). Sen hoppas jag Vickan inte dumpar mig där heller (har hänt ibland på andra ställen men då gör det inget där känner jag fler liksom...) jag har dumpat henne ibland också ifall ni undrar :o).

Sen är det lite annat också men det är way to private!! ;o)

Det kan ni få veta på MSN om ni är vääääldigt nyfikna. Men det har med Världens Bästa att göra.....så klart....

tisdag 15 april 2008

Väntar hos ma & pa

Varit på massage på jobbet. Skönt och ont! Men jösses så mjuk jag är i ryggen nu. Gick sedan för att hämta ut paketet med Vickans balklänning men det kommer först mellan 15-16.

Gick då vidare till frissan och efter lite diskussion har vi nu enats om en färg. Blir på torsdag kväll. Jag kan inte få riktigt så ljust som jag ville nu, eftersom mitt hår har lager på lager med väldigt mörkbrun (nästan svart) färg. Men det kommer bli slingat brunt med lite röda toner. Blir nog fint hoppas jag. Jag får ta det i etapper...

Har fortfarande tid kvar innan klockan är sen nog för att hämta ut paket så jag gick hem till mamma och pappa. Men dom är inte hemma, så jag satte mig vid datorn.

Imorgon ska jag och Helena ut och äta och gå på bio och se 27 dresses. Just ut och äta biten blir knepig men jag ska försöka ta det nyttigaste jag kan hitta på Broken Dreams. Hon har precis kommit hem från 3 veckor i Malaysia så det vill jag ju höra om.

Senare blir det stallet och ridning av 2 hästar. Måste sova lite innan nattpasset eftersom jag fick lov gå upp tidigt för massagen. Så promenaden idag får vara att knata runt på stan samt fram och tillbaka till ma&pa. Lite kortare än vanligt men inte så mycket eftersom jag oxå gått jobbet t.o.r 4 ggr.

Tänkte skriva en sak

men så kom jag på jag nog måste fundera hur jag ska formulera mig så det inte blir helfel.... oj nu kanske det blev konstigt. Och varför skriver jag det är i över huvudtaget? Kan man undra...

Paniken som börjar komma kanske????

måndag 14 april 2008

Lyx vecka!

Massage imorgon (vi får subventionerat på jobbet...goodi goodi)
Pedikyr och manikyr på torsdag

sen måste jag bestämma om jag ska ändra hårfärg den här veckan oxå eller ej...

Åh no!! men egentligen rätt bra...kanske

Sourze har köpts av Zitiz. Det dåliga är att jag måste göra om ALLA mina länkar om backhoppningsartiklarna.....som inte funkar just nu...

Det bra är att Zitiz är större, publicerar bilder och har publicerat en del av mina gamla artiklar. Alltså hoppas jag de tycker jag skriver hyfsat så jag får fortsätta med det. Måste genast maila och ta reda på det så klart!

Det dåliga är att jag kan få nej....

Här hittar ni Zitiz

Austrians Airlines

Måste ringa dom idag. Fick aldrig något bekräftelsemail på min flygbokning så jag vet inte om den funkade eller ej.

Nu bokade jag inte direkt via dom så det kanske är de jag bokade med jag ska ringa. Men jag minns inte vilka jag bokade med...haha få se om jag kan komma på det.

Competition on!

Jag och Vickan tävlar...hehehe. Nu vinner hon säkert för hon är inte lika styrd av tider som jag är. Tex så är gymmen i Österrike öppet dygnet runt. Här stänger dom mellan 19-21 beroende på var man går. Har jag kväll i stallet är jag hemma mellan 20-20.30 någon gång. Så tja ni ser själva problemet eller hur?

Men jag är tävlingsmänniska nog att det sporrar mig. Och utan den utmaningen är det lätt att man blir slö. Så det är bra hur som helst!
Så här har jag motionerat idag:
Stallet 07.30-11.00 dvs
Stallarbete ca 60 min (det räknas väl? strykepass light typ)
Promenad med Action 20 min
Ridning av Galax 60 min

Sen promenad runt Tisken 45 min + lite ab-roller, tid svårt att säga, brukar ta lite i reklampauser och när jag går förbi den.

Lägg till också promenad till och från jobbet totalt 15 min.

Mer hinner jag inte. Måste hinna fixa mat och duscha oxå ju.

Maten då, jo:
Frukost: 1 naturdiet drink choklad
Lunch: 1 naturdiet bar peanut och choklad
Middag: kommer bli grönsallad med kycklingfile

Rätt nöjd även om Vickan "slår" mig faktiskt!

söndag 13 april 2008

Oerhört slö morgon.....

Jobbade till 04.00 inatt så sov till lunch. Sen läste jag lite i senaste Marian Keyes boken och pratade med en massa folk på MSN. Men nu ska jag alldeles alldeles snart ut och gå min runda!

lördag 12 april 2008

Skriv på här

Om ni tycker det är viktigt äldre och barn får bra mat så kan ni klicka in på den här hemsidan och skriva på. Jag känner Camilla och stöttar henne gärna!

Camillas matuppror

Mysko bil

Strax innan jag ska gå till jobbet så ringer min mobil.

-Hej, det är Mattias från utryckningen, äger du en Audi?
-jaaaaa
-Den står och larmar på parkeringen med alla fyra rutorna nere! Vi väntar kvar.

Första tanken, neeeeej det har varit inbrott. Slänger på mig kläder och rusar ut.
Inget inbrott men nog larmar den och har rutorna nere allt.
De två poliserna tycker

-Du måste kommit åt en knapp eller nått.
-Men det är fyra knappar, jag har inte en knapp som får ner alla rutor samtidigt + att det är typ vippknappar som är nersänkta i dörrhandtaget, alltså inte en knapp man kan råka trycka på.

Helt mysko är det i alla fall. Så inte fasen vågade jag ha bilen stående där inte, tog den till jobbet och ställde den på parkeringen där alla polisbilar åker förbi på väg in/ut ur arresten. Nu ska jag bara komma ihåg den när jag går hem också. Pricken över i:et vore ju om jag glömmer den och i em när jag kommer och ska åka till stallet tror jag den är stulen och anmäler den som det så står den parkerad utanför polishuset i Falun :).

Jag är leeeeeedig

Tittade i vårt timsystem och där är min semester GODKÄND!! Fast passen är inte uppsatta på listan så för säkerhets skull så har jag bett mina kollegor om byte. 2 pass är som sagt klara och 1 kan troligen, får veta det imorgon. Men som alla säger åt mig, skit samma du har ju papper på att din semester är just GODKÄND. Hur de sen löser det är upp till dom. Men man är väl för snäll..... men hur som helst ska det väl gå att förhandla nu annars. Har jag löst 2 pass själv kan dom väl i värsta fall lösa 1 (om han som kanske kan nu mot förmodan inte kan. Han skulle bara kolla att inte sambon planerat att de ska åka bort).

fredag 11 april 2008

Shes the man

Fick med en gratis DVD med en tidning jag köpte igår, såg den inatt. Den var inte super men lagom kul och man fick skratta lite i varje fall. Ingen film jag kanske direkt ser om men tja lagom. 2,5 - 3 poäng av 5 skulle jag nog ge den.

Here's the thing Viola's soccer team at Cornwall got cut so she wanted to join the boys team, but they did not allow. So she thought "If you can't join them, beat them". And so she does, she disguises herself as her twin brother Sebastian, and goes out for the Illyria Boys Soccer Team. But she didn't plan falling in love with her roommate Duke. But the thing is Duke has his eye on Olivia. The thing that makes matters worse Olivia starts to fall for Sebastian who actually is a girl and she/he has a sensitive side. If things couldn't get more problematical the real Sebastian (who is in London working on his music) comes home early. He arrives on campus and has no clue that he was replaced by his twin sister.

Liten paus

Hemma för en liten paus och lunch mellan mina två motionspass. Varit ute och gått redan och var även förbi och hämtade ut mitt halsband från Älskade barn. Det är tom finare i verkligheten än på bild och då var jag supernöjd med det på bild!! Så fiiiiiint.

Ska alldeles strax iväg och rida Galax. Action får jag se, han hostade igår och fick då bara en kort promenad. Så det blir nog det för honom idag med.

Sen jobbar jag inatt och hoppas hoppas på att få besked att jag fått fredagen den 25 april ledig. Annars startar operation bytesaffär...problemet med just den dagen är att ett pass redan är utsatt på övertid = det fattas liksom redan folk. Och det är bara 2 som kan ta det och ingen av dom är förtjusta i att jobba natt. Men jag ska försöka vädja till deras bättre inre jag :)

torsdag 10 april 2008

Sista inköpen gjorda

Nu har jag hittat en väska och köpt trosorna Vickan rekomenderade. Så nu är alla inköp och grejs inför 26 april fixade. Jag är klar!! REDAN!!! Johoooo och kan nu slappna av ett tag.... Och nu är det helt klart det blir Stams och bal för min del. Jag har visserligen bara fått ledigt (bytt rättare sagt) lördag - söndag än men jobbar på att få bort fredagen också. Annars i värsta fall jobbar jag fredag natt, sätter mig på tåget direkt (måste be få gå lite tidigare men det ska väl inte vara några problem hoppas jag) och sen flyger jag till Innsbruck via en paus i Frankfurt. Landar i Innsbruck ca halv två och hoppas få 2-3 timmar sömn hos Vickan.

Sen är det BAL!!!!


onsdag 9 april 2008

Hittade en bild på torseletten

Fast min är svart. Sexig värre va?! ;)

Love my new shoes :)

Nyss varit ute och gått. Efter ett varv runt sjön Tisken (3 km, från min dörr till dörr 4,5 km) så kände jag: Jag har inte ont i benen! Så jag tog ett varv till.

Sitter nu och äter en banan efter träningen (så man bränner fett och inte muskler) sen ska jag ge mig på ab-rollern ett tag.

Tack och lov för Borlänge!!!

Tillbringat hela förmiddagen där och hittat en skoaffär för oss med lite större fötter. Hittat superfina svarta pumpsliknande men med lägre klack ca 2-3 cm och bredare så jag kan gå i den och inte blir för lång ;). Sen shoppat loss på dyyyyyra och ursexiga underkläder jag varken kommer i eller ur själv, kan ju bli intressant, att ha under balklänningen. För att sedan avsluta (eller börja egentligen) med att hitta en fin balklänning att hyra. Det är den ni ser på bild. Den är inte insydd efter mig än så den är lite för stor upptill. Men ni ser ju på ett ungefär. Är tagen med mobilkamera också så kvaliten på korten är sådär också.

Färgen är underbar live. Cerisemetallic är hur man bäst beskriver den. Sen är det pärlor i samma färg på vänster sida från bysten och ner längs med klänningen. Samt längs med upptill. Syns lite om man tittar noga tror jag. Sen ska det på tunna axelband också.

tisdag 8 april 2008

Rapport från lattjo prylen

Tja efter dag 1 är jag jättenöjd med mitt köp!!!!

Det känns inte så mycket när man håller på i magmusklerna (då känner man mer av armarna) men jäklars vad det känns lite senare! Så nog tar det allt :o)

Köpt lattjo pryl

Läste om den i en tidning igår och de plussade för den. Och eftersom den inte var dyr så funkar det inte har jag inte slösat bort mer än 149 kr. Min ser inte riktigt ut som den på bilden, tog en lite lyxigare modell.

Ska i alla fall vara effektiv att träna, rygg, mage och armar. Precis de områden jag vill träna lite extra.


måndag 7 april 2008

Adidas

Blev Adidas Response Walk GTX. Superlätta, vattentäta och mjuka! Me like! Och jag är ju Adidasfreak oxå....

Börjar få tidspanik. Och inte bara för flyget. Surfat runt och insett att beställa klänning från nätet kan jag glömma. De flesta har en leverans tid på mellan 2-4 veckor om de finns i lager och 8-12 veckor om det måste sys upp. Jag kommer ha två veckor på mig i bästa fall. Så let us hope jag kan hitta en klänning i en affär någonstans. :(

Jaja har iaf bokat in pedikyr och manikyr veckan innan. För det kan jag ju gå på även om det inte blir någon resa.

Vilodag

Idag både snöar och regnar det så faktiskt får hästarna en vilodag. Det är inge kul att rida på genomblöta kalla hästar. Min egen kropp skriker också efter vila men den ska plågas ett varv runt Tisken (4,5 km) i alla fall. Den får vila imorgon när jag jobbar heldag och sen har stallet efter det.

Sen ska jag åka till Borlänge och köpa de där nya promenadgympaskorna också idag. Gäller passa på när man har tid. Så spar jag lite bensin också genom att ta stallet på vägen hem! Råkade sova till 14.00 så dagen blir lite kort lixom. Men som vanligt när jag slutar 23.00 så hamnar jag framför datorn och lägger mig först vid 03.00 - 04.00 tiden, så också igår.

Kollat lite flyg till Innsbruck om nu allt går som det ska och tja inte fanns det många att välja på och jag kan inte ens boka än. Håll tummarna platserna inte tar slut innan jag får besked.

söndag 6 april 2008

Sjukt sugen på glass

Sitter på jobbet och är sjuk sugen på en glass. Men nej jag ska inte ha någon! Men det är svårt när glassboxen fylld i en massa GB-glassar står 15 m bort......

Min tur förena nytta med nöje idag

Morgonpass i stallet igen. Började efter stallsysslor med ett dressyrpass på Galax. Sen började det regna och jag stod ett tag och funderade på hur jag skulle göra med Action. Han ska helst pga sin skada inte gå mer än 2 dagar i rad och jag har ju ridit honom både fredag och lördag. Men han är ju så jäkla pigg.

Så jag bestämde mig för att tömköra! På så sätt fick jag min promenad samtidigt. Gå ut själv sen när jag väl kommit hem och det regnar vet jag att jag skulle haft svårt motivera mig till. Så vi gick ut längs banvallen, gick förbi skolan och genom skogen hem. Fick på så sätt varierande underlag också = bra för mina fötter. Sprang tom rätt mycket! Man får ju lite draghjälp av hästen så det känns lättare och är ffa roligare än att springa själv.

lördag 5 april 2008

Klockan är 11.45

Och jag har redan donat klart i stallet och ridit två hästar. Jag har diskat och dammsugit hemma. I´m a good girl.

Nu sitter jag med ett stort glas färskpressad juice. När det är slut och jag surfat runt lite så ska jag ut och powerpromenera 4,5 km. Sen blir det duschen och jobbet. Om jag hinner så ska jag förbi en sportaffär och köpa riktiga skor att gå i. Nu har jag vanliga enkla joggingskor och jag får ont i fötterna av dom.

fredag 4 april 2008

Tidig kväll

Faktiskt redan dags att sova, har stallet både lördag och söndag morgon samt jobbar eftermiddag så ska redan lägga mig och försöka sova lite (vilket kan bli svårt då jag sov till 14.00 eller så idag). Men känner mig faktiskt rätt trött så det kanske går.

Katt 2 är hemma också

Idag flyttade Ida tillbaka så nu är ordningen återställd.

För övrigt har jag just kommit på jag helt glömde HÅRET på min långa lista att göra inför balen. Och det jobbiga är jag kan inte sätta igång med något alls innan jag vet jag får ledigt från jobbet. Vilket jag kanske med lite tur kan få veta nästa vecka. Som sagt sen behöver mina dygn gärna mer än 24 timmar alltså....

Googlat lite

Hittade några jag gillar lite. Visserligen alla axelfria som jag inte vill ha men en schysst sjal kan ju fixa det. Men inser klänningen blir det riktigt svåra. Och få ledigt från jobbet. Men men det bara SKA gå så det så!!









torsdag 3 april 2008

Han ble beemad

Jag har konstig humor kanske men den här reklamfirmen är så jäkla kul. Så Norrland på något sätt....


Ni vet jag tjatar om änglar??

Men nu börjar jag fan snart tro på dom (super ateisten lixom). Jag köpte nämligen en skyddsängel för någon dag sedan och fick den idag. Och idag har det exploderat av bra saker. Hittade nyss att Världens Bästa använder en bild jag tagit på honom på sin hemsida. Det var TUSSIGT för att sno ett av Vickans favvo ord :o). Jag blev jätteglad!!

Jag måste köpa balklänning

För första gången i hela mitt liv. Och nej av diverse orsaker gick jag aldrig på min egen avslutningsbal....

Hur kul är det att köpa balklänning på en skala från 1-10 när man har noll aning om vad man vill ha, bör ha och passar i. Lägg sen till att jag bor i Falun :D, skoj skoj.

Kanske sparar det och köper en i Österrike men hittar jag då ingen jag vill ha, som passar osv ligger jag ju jäkligt risigt till.
Antar det är dags att börja spana på bilder så jag får ett hum om vad jag vill ha. Men redan vet jag den ska vara mörkblå eller mörkgrön, ej ha bara axlar och får inte se ut som en gräddbakelse. Nästan hellre åt det hållet som på bilden här, lite medeltid typ. Fast funkar det DIT jag ska?? Ingen aning......

Big Mystery

Hej hej igen. Har inte skrivit på några dagar men inte haft något kul att berätta. Har mest bara jobbat övertid för alla är sjuka.

Men idag när jag vaknade (nyss, ska jobba natt ju!) så hade någon ringt mig 07.20 från Österrike och det är inte Vickan! Det är från ett fast nr så mycket har jag fått fram och från området Kärnten.

Mysteriet är stort! Vem fan ringer mig för det första 07.20!!!!! Vilken tiiiiiid alltså. Och vem i Kärnten som jag inte gett mitt nummer ringer mig???

Men Vickans hjälp har jag i alla fall kommit fram till att i den delen av Österrike bor;
Morgi & Hamstern

Vickan tycker jag ska ringa tillbaka men nääääää, tänk om den i andra ändan bara pratar Österrikisk tyska? Då är jag lost direkt ju. Men jag kanske ska ringa från jobbet. Då står det nämligen skyddat nr och jag kan ju bara lägga på ;). För nog är jag nyfiken som attan vem det är och varför ringa mig? Och man ringer ju inte direkt fel hur som helst utomlands heller tycker jag. Är ju landsnummer och skippa nollan och sen mitt mobilnr ju.

Får väl vara tacksam över att riktnumret inte gick till Oberösterreich i alla fall.......då hade jag dött alltså!!!!

Mest kul blir väl att se om personen ringer igen...