söndag 30 november 2014

Intro

Har precis sett matchen Wolfsburg - Borussia Mönchengladbach som Gladbach tyvärr förlorade med 1-0. Och jag tycker Wolfsburg är rätt störiga (Volkswagen pumpar in pengar i klubben och de köper alla bra Werderspelare från oss) men de har det absolut fränaste introt av alla i hela Bundesliga. Detta intro är jäkligt mäktigt när det spelas upp i Stadion (med en helt annan akustik än i en youtube-video. Men titta, lyssna och njut för det!). Det är genialt och coolt.


Coola namn på fotbollsspelare

Granit Xhaka - Borussia Mönchengladbach
Fabian Boll - FC St Pauli
Elias Kachunga - SC Paderborn
Hakan Calhanoglu - Bayer 04 Leverkusen. Ser kanske inte så lustig ut men det uttalas Schananolo
Bentley Baxter Bahn - FC St Pauli

1 Advent

Jag har precis kommit hem efter att ha jobbat 4,5 timmar. Men idag hade jag både nått att äta och dricka med mig och har dessutom fått chokladbitar lite här och där av patienterna för att det är 1 advent så jag klarade mig bra idag.

Har nu 7 timmars paus innan jag ska jobba de sista 4 timmarna. De ska jag använda till att se på vintersport, det är ju det som är så bra med helger på vintern. Är alltid nått bra att se på TV:n. Även om man i Tyskland får se mycket bob och rodel, vilket inte är så kul. Sen ska jag väl julpynta lite. Hittills står bara tre tomteälgar i hallen för de köpte jag häromdagen när jag var och handlade. Sen i eftermiddag är det ju fotboll också.

lördag 29 november 2014

Ännu mera surt

Var det är klockan 17.00 var vi två som stod där och tittade dumt på varandra. Kontoret hade lyckats boka in två stycken på samma patient. Kul. Not.

Jaja, Werder vann i alla fall med 4-0 och Janek gjorde en kanonmatch och hade ett riktigt bra skott på mål. Så jag sörjer väl inte så mycket. Men lite.

Nu ska jag åka och fixa sista patienten, sen dusch, äta nått och sen sängen. Klockan ringer redan 5.00 imorgon igen.

Lågt blodsocker

Janek Sternberg
Jobbade 4 timmar utan att dricka och äta. Det märktes på slutet. Blev helt matt. Men är ju inte van, jobbar ju annars kanske 2,5 - 3 timmar max. Och dessutom inte i full fart som idag. Måste komma ihåg ta med mig en banan och nått att dricka imorgon.

Tittar just nu på Werder - Paderborn. Jag hade kunnat vara i Stadion om jag inte hade 1 patient klockan 17.00. Har sedan resten från 18.15. Och jag kan inte skjuta på den heller för det är en diabetiker som måste ha sin spruta i tid. Surt, för idag gör en av mina favoriter från U23 liga debut. Och startelva debut. Och hittills spelar han super. Janek Sternberg. Förra helgen satt han med oss i Klubbhuset och kollade på Nordderbyt, idag spelar han själv i Weserstadion. Så fort kan det gå! Men får väl vara nöjd med att jag kan se nästan hela matchen på TV:n i alla fall.

fredag 28 november 2014

Thank God Its Friday!

Inte för att jag har nått för det, jag jobbar hela helgen. Och har en överjävlig förmiddag båda dagarna. Över 6 timmars jobb att klämma in på ungefär 4 timmar. Hä bli te å cykla fort! :). Därför en lugnare, men sen kväll.

Mitt halsonda har gått över istället rinner näsan. Hoppas känna mig relativt okay imorgon så jag kan åka förbi gymmet. Har nya tester på tisdag så det vore bra att kunna göra mer än 1 pass denna veckan. Men är man sjuk så är man. Men blir det inte värre åker jag dit.

Det är kallt och blåser och så har det gjort de sista 2-3 dagarna så det är inte konstigt om man blir sjuk. Idag blåste 4 blomkrukor ner från köksfönstret och gick i kras så mycket blåste det. Fönstret flög alltså inte upp utan stod på luftning och så hade jag kort balkongdörren öppen för att genomlufta och så kom en vindstöt. Så nu måste jag köpa blomkrukor. Hoppas blommorna överlever till måndag utan. För imorgon lär jag inte hinna, inte idag heller, måste börja jobba om 40 min och på söndag är allt stängt.

torsdag 27 november 2014

Ont i halsen

Men skit också! Vaknade av ont i halsen imorse. Har käkat Strepsils hela dagen men det har inte blivit bättre. Hoppade över träningen idag och vilar även imorgon från den och hoppas jag inte blir sjuk.

Har nu en paus innan sista patienten om en halv timme. Ska åka förbi och köpa mig lite mjölk så jag kan göra varm choklad, det kanske hjälper lite i alla fall.

onsdag 26 november 2014

Skrev inget igår

för jag hade inget att berätta. Jobbade bara. Idag kommer Jana förbi mellan mina pass så nu måste jag städa lite :). Sen har jag en patient klockan 11.00 och så kommer Jana vid 12-tiden. Få se om vi stannar här eller åker iväg. Jag har glömt att berätta för henne att jag har hamstrar nu för tiden och hon har astma. Jag vet däremot inte om hon reagerar på hamstrarna, de är ju så små. Men kanske spånet ställer till det? Vi får se, annars kan vi säkert roa oss på IKEA mfl ställen.

 Ikväll spelar Bayer 04 och BVB båda Champions Leauge så jag hoppas jag kommer hem i bra tid, jag vill se båda spela så det blir i alla fall den tyska konferensen som jag ser på.

måndag 24 november 2014

Äntligen färdig

6.45 - 22.00 fast med paus mellan då. Rätt skönt med lång paus. Då kunde jag åka och träna, duscha och äta i lugn och ro och ändå ha ett par timmar att bara ta det lugnt på. Fast nackdelen är då att komma hem först vid 22-tiden.

Missar ju alla CL-matcher i veckan också. Eller, hinner ju se litet på slutet.

Thekla
Få se om någon hamster vill vakna snart. Charlotte och Thekla är vanligtvis alltid vakna vid 20-tiden men klart när ingen är hemma och det är tyst och mörkt då sover de ju vidare. Har i alla fall hört Thekla där nere i spånet så hon börjar röra på sig. Är hon som ska ut på lekplatsen så hon får gärna vakna snart. Då kan jag gå och lägga mig sen :)

Bara för det klev Kassandra precis upp. Men hon brukar först bara äta lite och sen gå och lägga sig en timme till.

söndag 23 november 2014

Hipp, hipp hurra till mig

på min födelsedag. Fotbollsmässigt var det blandat. U23 vann med lite möda med 4-3. Så långt var det ju okej. Men sen förlorade proffsen Nordderbyt med 2-0, dessutom två skitmål i slutet av matchen. Men det var å andra sidan nästan väntat då vi igår fick höra att vår målgörare var skadad och inte skulle spela. Så någon större chock var det ju inte.

Nästa vecka har jag dubbelvecka igen. Har de sena kvällarna (har annars alltid de tidiga kvällarna) för Karin har semester. Fördelen är, jag får en längre paus och kommer hinna träna mellan passen utan problem. Nackdelen är, jag kommer hem sent. Kommer bara kunna duscha, äta nått litet, släppa ut en av hamstrarna och gå och lägga mig. Hatar det. Vill gärna varva ner lite i lugn och ro, slökolla lite TV och så. Så missar jag också Fürths match imorgon.

lördag 22 november 2014

Thekla har också provat

Kassandra står på tur imorgon.


Måste bara visa er

Lilla Charlotte i larven som jag byggt.


Ledig lördag

Hur skönt som helst!

Det här mötte mig när jag kom hem. Får jag komma ut? Ja det får du Kassandra.
Klimahausloppet igår var kul som vanligt. Men jobbigt! Ny bansträckning, det var ett par hundra meter längre och det känns. Men jag fick mindre hosta trots att jag trodde i mitten av loppet jag skulle få lov att bryta för jag fick ingen luft. Man springer relativt tidigt i loppet genom öknen och efter den var min hals så torr och jag kände att varje andetag gjorde ont. Men jag kom igenom och jag kom inte sist. Däremot klarade jag inte tiden iår. Men det gjorde å andra sidan ingen tjej.

Alla 3 åren innan som loppet gått har förlöparen alltid tagit det lite lugnt för de vill ju att så många som möjligt klarar tiden så mer pengar samlas in. Men han som sprang i år (en vädermeterolog från TV) han hade nog inte fattat det. Banan var alltså längre än förra året men han sprang ändå mer än 4 minuter fortare! Ja då fattar ni va?

Idag ska jag till billighetsaffären och köpa värmeplåster (vi har en här i Kattenturms centrum så jag har 2 min dit på cykel), sen ska jag städa lite, se på fotboll på TV:n och  bara ta det lugnt. Men först väntar jag på posten. Mitt paket från Sverige ligger nämligen i en postlastbil som är ute och åker och bör komma hit när som helst. Då får jag julmust, tidningar, min jacka och smågodis. Fina saker för en ledig lördag! :)

fredag 21 november 2014

Klimahauslauf

Undrar om brandmännen springer i år igen?
Ikväll är det dags. Årets Klimhauslauf. Ser fram emot det jättemycket. Hämtar upp Hanna vid halv fem och sen åker vi mot Bremerhaven. 17.30 är det insläpp, sen banbesiktning och 18.30 springer den som ska sätta tiden vi ska under för att Klimahaus ska skänka pengar. 19.00 går första start. Vi startar i år i Lag Antarktis så vi springer först vid 20-tiden.

Jag kör på samma mål som förra året, att klara tiden och inte komma sist. :)

Sen blir det mat i år kan man välja mellan den vanliga pastan, fisk och chips från Bremerhaven eller linsencurry och cous-cous från Afrika. Jag tror jag ska ta fisken i år.

torsdag 20 november 2014

Pysselresultat

Var hos Annika i närmare sex timmar och resultatet blev en grön larv. :) På bilden sitter den i hennes palm, när den står i buren eller lekplatsen för hamstrarna kommer den stå med den långa sidan ner. Jag är jättenöjd, tycker mitt första försök blev riktigt lyckat. Hoppas hamstarna gillar den. Kan prova först imorgon för färgen och limmet måste härda ordentligt innan man sätter in det till gnagarmarodörer ;).

Igår sprang jag 3 km på gymmet, intervaller. Idag har jag förutom att cykla på jobbet cyklat sammanlagt 10 km (till Annika och hem igen) samt att vi, när vi väntade på att limmet skulle torka tillräckligt så jag skulle kunna cykla hem med min larv utan att den gick sönder, gick en promenad på 3 km. Känns som en bra uppladdning för imorgon. Skulle bara behöva en massage också. Har ju suttit många timmar hukad över hennes vardagsrumsbord och målat och limmat. Men får ta ett varmt bad och mjuka upp ryggen. En Medyjet vore nått nu att ha hemma....

onsdag 19 november 2014

Slut på landkampsåret

Igår var det EM-mästarna mot VM-mästarna (vänskapsmatch) som avslut på landkampsåret. Och Tyskland slog Spanien med 1-0 trots att man testade flera nya spelare. Så ett bra slut på året blev det. Hanna var här och såg matchen hos mig och fick även träffa alla mina tre hamstrar som ju vaknade i slutet av matchen (då klockan närmar sig 22.30).

Idag kör jag lätt löpning, har inte bestämt mig för om jag ska göra det på löpband på det varma sköna gymmet eller utomhus i grå väder. Tror gymmet vinner. Då kan jag dessutom njuta i Medyjeten efteråt. Det bästa av allt med att gå till gymmet :)

Ska även till Werders träning på eftermiddagen och försöka få den där underskriften av Hüsing till Yuting så jag är av med det också. Idag på eftermiddagen tränar både U23 och proffsen så då måste jag kunna få tag på honom. Är ju hopplöst annars när de ibland är hos proffsen och ibland hos U23. Ingen ordning alls :)

Exempel på saker man kan göra själv
Imorgon ska jag göra nått jättekul. Ska till Annika (från Hamsterhilfe Nord) och pyssla. Hon är ju deras ställe här i Bremen och jag har köpt en del saker av henne (bur och tillbehör), dock inga hamstrar då de hon haft inte passat vad jag velat ha. Men hon är jättetrevlig och vi kommer bra överrens och hon är jätteduktigt på att göra egna saker och så frågade hon om jag ville komma förbi och så gör vi nått tillsammans.  Bra att få lite tips och så av en som kan innan man sätter igång själv.

tisdag 18 november 2014

Tisdag

Kommer inte på nån bättre rubrik :)

Filmen var superbra. Den har fått mycket kritik för att man inte får komma så djupt bakom kulisserna, att det mest är bilder från normala tillfällen. Och ja, man hade mycket väl kunna få komma närmare. Men jag antar spelarna ville få vara lite ifred också. Hela VM var ju på 8 veckor allt som allt med förläger och så och att ha ett kamera team hela tiden för näsan är säkert irriterande nog utan att de ska vara med precis överallt. Filmen är 90 minuter, som en fotbollsmatch så jag förstår de inte kunde få med allt. Men jag hade gärna sett mer av firandet efter finalen och i Berlin. Men i stort sett är filmen mycket bra och man får tillbaka känslorna och stämningen från i juli.

Var ju sent innan jag var hemma så jag har precis sovit lite middag på 2 timmar. Ätit har jag också hunnit med och när maten sjunkit undan lite ska jag åka till gymmet. Idag blir det styrketräning, imorgon lättare löpning och sen en vilodag för på fredag springer vi Klimahaus loppet. Då vill man ju ha pigga ben, det är mycket löpning i trappor. Pust. Jag minns det väldigt bra. Och hostan jag fick efteråt pga att man springer genom flera olika klimatzoner. Torr och varm ökenluft, kall och torr vinterluft, fuktig och varm tropisk luft bland annat. Så jag antar det blir ingen träning i helgen. :). Blir då bara två gånger denna veckan men inget att göra åt.


måndag 17 november 2014

Bio

Ikväll blir det bio. Men jag får gå själv för ingen vill betala nu för att se filmen för den kommer i januari på TV. Men jag vill se den NU! Så då går jag själv. Ska alltså se Die Mannschaft ikväll.

Passar på att lämna plasma innan för det ligger i närheten så nu måste jag laga mig lite mat och sen sätta mig på spårvagnen in till stan. Måste hinna duscha innan också. Har städat ordentligt på eftermiddagen och blev svettig.

söndag 16 november 2014

Ska jag eller ska jag inte?

Har ju en oläst Jack Reacher bok liggande här. Och varje gång jag får förbi bokhyllan tittar jag lite längtansfullt på den. Men om jag läser den så har jag ingen mer att läsa. Detta är den nyaste som nyss kommit ut så det lär dröja innan nästa kommer också.

Men så långsamt har jag läst ut alla andra olästa bra böcker. Nu är mer de där, tja var billig köper den, kvar. Och så denna lilla guldgruva då.

Skulle tro jag tar och läser den nästa vecka. :)

Och långveckan är slut! Jippi! Nu börjar finveckan. En mycket lugn sådan också. Hääääärligt.

lördag 15 november 2014

Vägdag

Så här kan det se ut. Ingen av mina dock.
Ja inte för mig då, utan för de tre småtjejerna.

Charlotte väger 43 g
Thekla 145 g
Kassandra 153 g

Förut var Thekla den största men Kassandra har lagt på sig 16 g på två veckor och har nu gått om syrran.

Ny jacka

Ja, eller den är inköpt men inte här. Syrran har köpt den på Hööks i Västerås åt mig, nu ligger den i Falun och väntar på att skickas hit. Tillsammans med lite julmust. Och matskålar till hamstrarna (hoppas jag att de fortfarande finns kvar). Var dessutom rea på jackor denna helg så jackan blev över 100 kr billigare än beräknat.

Den blir perfekt att ha på sig när jag cyklar runt till mina patienter på kvällarna. Det är ju väldigt mörkt här på kvällarna eftersom vi aldrig får nån snö som lyser upp.

Jag såg faktiskt inte hela matchen igår, det var ingen välspelad historia och sluta med "bara" 4-0. De hade visst blivit utbuade efter slutsignalen...

Nu är det bara 1,5 dag kvar. Sköööönt. Men som ofta har jag (varför vet jag ej, normalt är det tvärtom) en rätt soft helg men mindre patienter än vad jag haft i veckan. Bara att tacka och ta emot.

Måste också lägga upp ett kort på sötnosen Charlotte och ett på Thekla. Kassandra sov så länge jag var vaken igår men jag såg henne imorse i alla fall. Idag är det ju hennes tur att leka hela natten :)



fredag 14 november 2014

Yes!

Thekla var även idag uppe före 20.00. Fortsätter hon så får jag i alla fall varannan dag komma isäng tidigt :).

Fast idag är det också landskamp så så jättetidigt blir det inte. Om jag inte struntar i att se hela andra halvlek. Måste börja redan halv sju imorgon bitti. De spelar mot Gibraltar, matchen är redan klar och inte speciellt välspelad. Det är sån klasskillnad. De har sagt att man kan jämför Gibraltar med ett lag i div 5-6. Ja då kan ni ju gissa Tyskland som världsmästare har inga problem samtidigt som man inte vill skicka hem Gibraltar med allt för många mål i baken tror jag. Lär väl bli en 7-0 eller så.

D-vitamin

Dags att börja med extra D-vitamin igen. Jag märker att jag börjar bli så där omöjligt trött igen. Och det beror inte på att jag är vaken längre på kvällarna, för jag får ändå ungefär 7 timmars sömn och det ska räcka gott och väl. Och jag är faktiskt rätt pigg på mornarna. Det är sen framåt lunch som jag blir totalt utslagen.

Och jag är inte bara trött utan även orkeslös. Och med tanke på att jag tränar regelbundet numera borde jag inte vara det. Men inte konstig, här har inte solen skinit på flera veckor. Så jag har letat fram mina vitaminer igen. De hjälpte ju super förra året.

torsdag 13 november 2014

Pigga!

Mina hamstar är också pigga tror jag. Thekla har varit vaken sen strax efter åtta och lilla Charlotte sen nio. Nu väntar jag bara på sömntutan Kassandra. Haha, nejdå hennes normala tid är ju mellan 22 och 23 så hon kliver nog upp snart.

Utvilad

Thekla vaknade redan före 21 igår. Snabbt ut med henne innan hon överlade att gå och sova lite till. 22.00 låg jag i sängen och sov kort efter. Vilket gjorde jag imorse vaknade 20 min innan klockan ringde och var pigg. Så jag klev upp och hade en mycket lugn och soft morgon.

Hoppas Kassandra är lika pigg idag. Inte för att jag tror det, men hon kan ibland i alla fall kliva upp vid 22. Thekla är vanligen den av de tre som är sist uppe. Lilla Charlotte har jag inte heller sett på eftermiddagarna de senaste två dagarna. Men jag är ju iof borta redan vid 16-tiden och hon brukar gå upp en sväng vid 17-18 tiden.

Imorgon är det fredag! Så skönt! Och EM-kval. Tyskland möter hemma Gibraltar. Borde bli en lätt match. Idag är det premiär på VM-filmen också.

onsdag 12 november 2014

Onsdag

Jaaa, från och med imorgon går veckan mot sitt slut. Ser man alltid fram emot när man har dubbelvecka.

Jag försökte också fotografera Kassandra i min hand igår kväll så ni skulle kunna jämföra. Men eftersom hon är stor och tar upp hela handen så behöver hon ju bara ta ett steg så är hon nere igen. Jag försökte flera gånger men hon hann kliva ur handen innan jag fått ordning på hamster, kamera och fokus. Så det blev ingen bild.

Det är numera också lättare att gå upp på morgonen. Fast jag varje dag går och lägger mig ungefär 1 timme senare än förr. Förr snoozade jag mellan 30-45 min. Numera hoppar jag (naja...) ur sängen efter första ringningen och går och sätter mig och kolla på hamstrarna. De är ju nästan alltid vakna allihop. En måste jag ju alltid samla in från lekplatsen och sätta in i buren. Sen äter jag frukost och om jag har tur hinner jag dösa lite i soffan 15 min innan jag måste cykla iväg.

tisdag 11 november 2014

Lillepluttan

Lilla Charlotte har jag nu lyckats fota i min hand så man kanske får en liten uppfattning om hur stor (liten) hon är.

Hon har varit på lekplatsen, nu sitter jag och väntar på att Kassandra ska kliva upp så jag kan släppa ut henne där och sen gå och lägga mig. Hon har börjat röra på sig någonstans där nere i spånet där hon har sitt sovnest, jag hör det men än så länge har hon inte visat sig. Thekla är supertrött men det gör ju inget hon var ute igår och kan gärna sova länge idag.

måndag 10 november 2014

Handtama!

Ikväll har jag hållit alla mina tre tjejer i handen. De är alltså alla tre att betrakta som handtama! Jag är överlycklig. :)

Thekla bara en gång men det var första gången. Kassandra och Charlotte flera gånger. Så synd jag inte har någon som kan ta kort!
Kassandra

Thekla

Charlotte rullar i sanden

Charlotte är sååå liten. Jag måste försöka filma så ni förstår hur pyttliten hon är. Och hon är ursöt när hon rullar sig i sanden. Lägger sig helt på rygg och riktigt gnider. De lite större de slänger sig bara på sidan.

Måndagar

Måndagar efter ledig helg är inte direkt min favoritdag. För att jag alltid inte kan somna i vettig tid då jag oftast sovit för länge på helgen. Sen är måndag efter ledig helg också alltid starten på en dubbelvecka, vilket man ju inte direkt jublar över. 

I min paus var jag in till stan och lämnade plasma. För övrigt har dagen bara handlat om jobb. 

Denna veckan har en film premiär som jag absolut ska se. Kan dock tyvärr se den först nästa vecka. Den heter Die Mannschaft och är en film från VM. Filmarna har följt VM-laget från förberedelselägret till firandet i Berlin och hela vägen däremellan. Kommer bli hur underbart som helst att se. Det står överallt på reklamen endast på bio men jag hoppas verkligen att de framöver kommer släppa den på DVD också. Kan inte förstå om de inte gör det, den borde bli en säljsucce. Blev ju filmen Sommermärchen som handlade om VM2006 och då blev Tyskland "bara" 3:a. Så denna borde sälja ännu bättre. 

söndag 9 november 2014

Slappardag

Idag har jag valt en slapp dag hemma. Har inte ens orkat klä på mig ordenligt utan lurvar runt i myskläder. Men det kan man unna sig när man varit flitig hela veckan. Sen är det skönt med en lugn dag innan dubbelveckan sätter igång. Har precis planerat min runda och den ser trots allt inte så hemsk ut. Törs knappt säga det för varje gång jag tycker veckan med dubbelpass är rätt okay blir någon jäkel sjuk och så har jag tvärmycket att göra.

Nu vaknar precis Charlotte ser jag, då ska jag kolla om hon har lust att komma ut lite :)

lördag 8 november 2014

Bra dag!

Werder vann. Med 2-0. Fatta att de inte släppte in nått mål heller. Vilket är typ unikt då de har släppt in mest mål av alla... 3 segrar på raken. Man får nypa sig i armen.

Sen nu på kvällen fick jag ta upp Kassandra och hålla fast henne. Hon är alltså numera också helt tam! Thekla är det däremot en bit kvar på. Hon kliver ju inte ens upp i handen riktigt utan som mest har hon ställt upp två tassar i min handflata. Hon är lite svårare för hon är inte lika nyfiken och aktiv som Kassandra. 

Charlotte var vaken när jag kom hem från gymmet så jag tog och satte henne i lekplatsen och så fick hon vara där tills jag kom hem från fotbollen. Jag är helt faschinerad över hur liten hon är! Men så otroligt söt!

Nu hoppas jag Thekla tänker kliva upp snart, det är hennes tur att tillbringa natten utanför buren men hon ligger än så länge och sover. Annars får Kassandra en dag extra där. Hon lär inte klaga, hon är gärna där varje dag.


MATCHDAY


Idag är det första hemmamatchen med nya tränaren. Vi spelar mot Stuttgart som är ungefär lika dåliga (eller bra ;) ) som Werder så det finns faktiskt en chans till vinst. Vore på tiden, senaste hemma vinsten är, tjaaa kan inte ens komma ihåg när det var. Förra säsongen i alla fall. Spelar den sena matchen som börjar först 18.30.

Jag ska strax dra iväg till gymmet och sen äta sen lunch, se lite på 15.30 matcherna innan jag sätter min på cykeln och åker iväg till Stadion.

fredag 7 november 2014

Charlotte

Nu har jag hämtat Lottis. Det första hon gjorde var att ramla ner från hyllan i buren och landa på ryggen i sandbadet och ge mig hjärtsnörp. Men det gick bra. Men kan gå illa om hon landar på kanten till sandbadet så jag satte snabbt dit en vägg så nu kan hon inte ramla ner där mer.

Hon är hur tam som helst, man kan ta henne i handen. Är pytteliten, som en pingisboll ungefär. Fast grå då! :) Hon har ordentligt kollat in buren och nu sover hon. Låter henne vara resten av kvällen, hon är ju ändå 1,5 år gammal ungefär (helt vet de inte men hon är född ungefär i juni 2013) och det var säkert jobbigt nog att åka bil 1,5 timme och sen släppas in i en ny bur.

Fotobomb!











Mina flickor

Dom är så duktiga. Kassandra var igår igen vaken redan vid 22-tiden och Thekla ungefär en kvart senare. Igår  var det ju Theklis tur på lekplatsen, vilket Kassandra tycker är sjukt orättvist. Hon är gärna där varje dag medan Thekla ibland helt enkelt sover vidare.

Kassandra kom igår hela tiden fram till gallret så fort jag närmade mig buren och ville uuuuuut!

Om en halvtimme åker jag iväg och hämtar tjej nummer 3.

Här kommer lite Thekla bilder från igår kväll:







torsdag 6 november 2014

Foton

Här kommer de nya fotona. I badrummet är inget ändrat så där har jag inte fotat. I hallen och kök är det bara en liten ändring men i de andra två rummen har det hänt mer.

Här är bara sjalarna på dörren nytt

I köket har en liten byrå tillkommit

Soffhörnan

Min bokhyllevägg med TV
Hamsterhörnan

Här ser man lekplatsen som är under burarna
 
Andra hälften av lekplatsen. Är som ett L och långa sidan är 5 m, korta sidan 2 m och så är det 60 cm brett

Sovrum. Byrån har fått flytta in hit och bordet åt sidan
Garderobsvägg

Sänghörnan