tisdag 31 mars 2015

Stormen Niklas

Jävlar vad det blåser!! Mina fönster skallrar så jag tror de ska gå sönder. Tågtrafiken står still i större delen av landet och vi ska inte tala om alla nerblåsta träd. Som tur var, var det lugnt på förmiddagen och ikväll har jag inte sååå många patienter så jag ska väl ta mig runt. Även om det är som att cykla in i en vägg emellanåt.

Det är sällan jag saknar bilen men just sådana här dagar vore det hur skönt som helst. Speciellt eftersom det ju inte räcker med blåsten det regnar också.

måndag 30 mars 2015

Lycka är

när man hittar ägglikörglass efter nästan 5 år!

Det finns en nackdel (eller om det är en fördel kanske för då äter man inte så mycket av det) med Tyskland och det är; de har varken god glass eller gott godis. Det är mycket sällan man hittar något som är riktigt gott. Så idag när jag var och handlade och hittade ägglikörglass köpte jag direkt. Har hittat det en gång förut men den smakade blä. Tror det var GB:s. Nu hittade jag en av ett annat märke och den smakar precis som Sia:s ägglikörglass. Lycka!! Nu hoppas jag det inte är säsongens smak så den bara finns en kort tid.


Sommartid är inget för mig

Jag har ju svårt att komma isäng i vettig tid normalt. Men när det är sommartid är det ännu värre. Kollade på klockan sist 02.08 igår. Och måste upp 06.00. Mindre än 4 timmars sömn alltså. Kan dom inte bara avskaffa skiten? Energivinsten har man ju konstaterat det finns inte. Och mer och mer läkare rapporterar att människor inte mår bra av denna omställning. För att inte tala om alla djur. De fattar ju inget alls av detta.

Efter förmiddagspasset på jobbet, som för övrigt var ett blött sådant. Ösregn så mina regnkläder var genomblöta efter 5 min toppat med lite storm, var jag till min husläkare. Hon kollade på papperen jag fått, konstaterade som jag att EKG-kurvan ju är bra och vad detta stressvärde som de anger är förstod hon inte riktigt. Hon tyckte inte att en lätt förhöjd puls (10 slag ibland) är nått. Och eftersom jag känner mig fullt frisk, inte har andningsproblem eller bröstsmärtor så bedömde hon det inte som akut. Jag har en tid 20 april för EKG.

Eftersom jag sovit så lite så gick jag och la mig 2 timmar när jag var hemma igen. Nu väntar kvällspasset om en halvtimme. Just nu har det slutat regna, tom varit uppehåll så länge att det torkat upp på marken. Det kan ju få hålla i sig 2,5 timmar till sen är jag hemma igen.

söndag 29 mars 2015

Seg söndag

Iof ska man ju njuta av sin ledighet men det var en seg söndag. Sånt skitväder så gå utanför dörren skulle bara vara dumt. Så jag kollade först på Formel 1 som Vettel vann oväntat i sin Ferrari, sen pysslade jag i brist på annat. Blev ett färgglatt hamsterhus.

Nu har jag precis kollat på fotboll, tyskarna vann och de var de tvugna att göra då de före bara låg trea i sin grupp. 2-0 slog dom Georgien med. Mål av Reus och Müller. 

Jaha

Det regnar. Och ska regna hela veckan. Iof brådskar det ju då inte med balkongen, då man ändå inte kan vara där. Men jag vill ju bli färdig.

Vet i sjutton vad jag ska hitta på idag då. Slökollar just nu på Formel 1. Åka och träna lockar inte heller i regnet, inte kul att komma fram dyblöt. Och dit går inga bussar utan jag måste cykla. Det är söndagsöppet på stan också (händer ju inte ofta här :) ) men inte heller det har jag lust med i regn. Städade gjorde jag igår. Jaja, klockan fem är det i alla fall landskamp. Em-kval.

lördag 28 mars 2015

Felix

När man inte kan städa balkongen (det började såklart regna. Suck. Nytt försök imorgon) så kan man ju roas sig med Felix som var vaken en sväng nyss.

Vi har ju övat att han ska våga sitta i min hand men jag har aldrig lyckats få det på kort men idag funkade det!

Han är så söt! Och sååååå liten.


Är dom inte söta?

Kolla vad jag beställt till hammisarna. Såååå söta muffins.

Igår jobbade jag sen var jag och lämnade plasma och efter det hjälpte jag Hanna borra några hål med slagborren. Hon bor ju precis bredvid plasmacentret. Hon hade försökt borra med sin skruvdragare men det var en tegelvägg och till och med med slagborren fick jag lägga all vikt bakom för att kunna borra. Men det blev bra och hon fick upp sin hylla.

Idag hoppas jag kunna röja klart det sista som är balkongen. Det har varit så kallt så jag har inte haft någon lust att göra det. Det är inte mycket att göra, det är bara några sopsäckar med mattrester som ska bäras ner men de måste först skäras i mindre bitar och det tar ju sin tid. Idag är det i alla fall lite sol och när eftermiddagen kommer har jag sol på balkongen så jag hoppas vädret håller i sig.

Nu ska jag äta och sen åka och handla. Frukosten imorse blev bara 2 knäckebrödsmackor för det var allt i frukostväg jag hade hemma.

torsdag 26 mars 2015

Ja si så gale glest.....

Hahaha. Min TV står ju 4 meter ifrån soffan (har stort vardagsrum). Och i valet mellan att köpa en ny större TV för ett par tusen, eller en bönsäck för 500 kr, som jag kan ställa närmare TV:n när jag vill se mer detaljer, som tex när det är fotboll eller Top Model, so vann bönsäcken. Har provat den lite (den kom idag, supersnabbt, de hade sagt troligen lördag först) och den är riktigt bekväm.

Jag har den gröna i mitten på bilden.


Phuuu

Röjarbetet går vidare. Men nu är sovrummet och förrådet i lägenheten helt klar. Förrådet i källaren till hälften och så även vardagsrummet.

Men nu ger jag mig för idag.

Ska jobba lite extra mellan 21-22 idag och imorgon och innan måste jag duscha och äta, Mitt läkarbesök imorgon blev uppskjutet till måndag för läkaren blev sjuk idag.

Det är även Top Model ikväll. Jippi!!!

onsdag 25 mars 2015

Eftermiddag

Phuuu 4 sopsäckar har jag slängt, 2 sopsäckar till klädinsamling och ändå är det myyyyycket kvar. Men nu tar jag paus. Imorgon ska jag ringa och boka hämtning av en skänk som börjar ramla isär som jag nu byter ut (passade på att köpa en ny igår när Jana var här med sin bil), min väldigt gamla trasiga cykel, och lite annat skit som står i källaren (delvis saker som förra hyrestagaren lämnat kvar, hmpf!).

Nu ska jag leta ny billig dammsugare. Min som jag köpte för 300 kr för måste vara sju år sen eller så börjar så sakta ge upp den med. Men med tanke på priset och hur länge den funkat (den funkar ju nu med men suger sämre och sämre) kan man inte klaga liksom!

Förmiddag

Så var det slut på finvädret. Rå kyla idag igen. Jobbet är avklarat nu väntar inomhus jobb. Har fått ntt ryck och rensar ut! Rejält!! Fasen vad mycket skit man har egentligen som man släpar med sig och sen bara lägger in i skåp.

Någon gång under eftermiddagen ska jag till gymmet, men nu måste jag först värma upp mig, blöt blev jag med då det regnade till och från också.

Har dealat med jobbet igen så jag jobbar både påsken och pingsten och får istället en vecka vardagar ledigt. Passar mig bättre. Här är ju ALLT stängt så fort det är helgdagar. Man kan inte göra nått. Då kan jag lika gärna jobba och tjäna fina storhelgspengar och vara ledig på vardagar istället. Perfekt för båda parter. :)

Ikväll blir det fotboll! Bara vänskapslandskamp iof men ändå! :)

tisdag 24 mars 2015

Blandad dag

Började fint med 2 timmars jobb. Sen var jag och lämnade plasma. Sen eftermiddagen/kvällen med Jana. Egentligen en rätt skön dag som dock överskuggas av att GermanWings flygplan kraschade i Frankrike. Plötsligt fick man ingen lust att flyga igen. Även om det fortfarande är det säkraste sättet att resa så tappar man lite lusten när det händer en så nära så att säga. När det bara var sådana flygbolag som jag aldrig reser med kändes det långt bort. Men GermanWings har jag flygit med många gånger.

Imorgon väntar åter ca 2 timmars jobb och på kvällen är det landskamp!

måndag 23 mars 2015

Solen skiner!

Fast det är kallt idag med. Men man blir på så bra humör av lite sol och får en massa ork. Så idag ska jag röja lite på balkonen (står fortfarande säckar där med mattrester från både vardagsrum och sovrum). I alla fall så länge som jag står ut innan kylan driver mig in igen. Sen ska jag förså fröer i balkonglådorna (men de får stå inomhus ett par veckor tills det blir varmt). Blir inte så mycket blommor iår utan mer sallad och sånt till hammisarna. Men de äter ju även vissa blommor så prästkragar, blåklint och solrosor har jag köpt. Fast några pelagoner blir det nog senare också.

Sen blir det nog en vända med dammsugaren och moppen. Ikväll ska jag på rygg gympa på gymmet men den klassen är först ikväll vid halv sju.

Och så perfekt det var att ha semester på långveckan och nu starta med en kortvecka. Känns som man har halvt semester speciellt eftersom jag inte behöver börja förrän halv åtta (förutom idag då jag fick börja sju). Rena lyxen! Så skulle jag gärna ha det jämt! Det är en otrolig skillnad på att börja 6.00 eller 7.30.

söndag 22 mars 2015

Men jävlar vad kallt!!

Brrr alltså så mycket regn fick vi inte i helgen, bara lite igår naturligtvis när vi var på väg hem från IKEA så man blev blöt....men annars sol men kallt. Riktigt kallt!

Var till Platz11 och såg U23-fotboll idag och solen sken men som sagt isande vindar. Blev rejält kall så nu ligger jag i soffan under en filt och försöker tina upp.

Innan jag stack dit bakade jag muffins. Vi har ju fått en del recept på kursen jag gått och detta är nyttiga muffins utan socker. Smakar super! Och gick fort att göra. Kan jag rekomendera.

RECEPT:

10 matskedar fullkornsmjöl
2 teskedar bakpulver
200 g malda mandlar
om man vill 1 matsked kanel

Blanda detta, ha sen i

200g kvark naturell
2 ägg
1 matsked citronsaft

100 g bär som fyllning (jag hade blåbär och la även en skiva banan på varje muffins)

Blanda och ha i direkt formar,. Grädda i 160 grader i 15 min.

lördag 21 mars 2015

Lördag

En fördel med att gå upp tidigt är ju att man får en jäkla massa gjort! Så jag har både hunnit med att vara på IKEA, plantera örter (som jag köpte där), varit och handlat och bakat bröd. Ett jätteenkelt och snabbt bröd som bara består av mjöl, jäst och mjölk. Ligger nu och svalnar och doftar ljuvligt!

Resten av eftermiddagen blir det fotboll. Först 2 Bundesliga sen Bundesliga. Werder spelar borta hos Köln idag.

Fotade Felix och Jeanette lite igår:









fredag 20 mars 2015

Solförmörkelse


Hela veckan har det varit soligt och fint här. Idag när man skulle få se en solförmörkelse så är det helt molningt. Man ser nada. Så typiskt!

På eftermiddagen ska jag åka och hjälpa Hanna med en grej och imorgon åker vi till IKEA. Hon ville vara där redan 10.00! Hjälp. Så tidigt har jag inte gått upp på HELA veckan :). Men är nog bra så långsamt börja gå upp lite tidigare så blir inte chocken så stor på måndag morgon....

Nu ska jag klä på mig och åka till jobbet och säga jag måste få ledigt nästa fredag förmiddag.

torsdag 19 mars 2015

Bättre men inte bra

Testet idag visade en förbättring men är inte bra. Så de rekomenderade att man kollar upp det då de ju inte har så noggranna mätningar och inte är några läkare. Så nu har jag en tid hos min husläkare nästa fredag, där det ju förmodligen inte kommer göras så mycket antar jag utan jag måste dit så jag får en remiss vidare. Sen lär det bli ett par månaders väntan.

Det dryga är, jag känner mig inte stressad. Alls. Så jag kan liksom inte ändra på nått. Det enda jag kan möjligen tänka mig är att det inte är bra för mig att gå upp tidiga mornar 12 dagar på raken, bara ha 2 dagar ledigt och sen börjar det om. Men det har jag gjort nu i snart 2 år. Om det är så, borde inte mitt test i augusti också visat nått då?

Tyvärr hjälper det inte att gå och lägga sig tidigare, jag har provat men somnar i alla fall inte förrän runt midnatt/01-tiden. Och klart att då gå upp 5 eller 6 ger ju för lite sömn. Och att ständigt ha det så är ju inte bra. Men jag sover ju ibland någon timme efter jobbet också. Jaja, får se. Jag lär ju nämna det i alla fall så får jag väl se vad läkaren tror. Men lusten att byta jobb är inte direkt stor även om ett eftermiddagsjobb förmodligen vore det bästa för mig. Tror inte de kan få ihop ett schema på mitt jobb jag har nu där jag bara jobbar kvällar då vi ju har mest att göra på förmiddagarna. Men jag måste dit imorgon för att få ledigt nästa fredag, då den enda tiden jag kunde få var 8 på morgonen. För de ville ta lite prover när jag ändå är där så jag måste fasta 12 timmar innan och måste då komma på morgonen. Då frågar jag väl lite på jobbet också om det skulle vara möjligt att jag kanske kör lunchvändan + kväll på de veckor vi har dubbelpass. Tyvärr tror jag lunchvändan har för få timmar. Eller så kanske jag blir sjukskriver 50%? Jag har ingen aning, bara att vänta och se antar jag.

onsdag 18 mars 2015

Min modiga Felix!

Roborowskis är svåra att få tama. En del blir det aldrig. De är vad man kallar "tittapåhamstar". Felix var i början väldigt lättskrämd och stack och gömde sig såfort han såg mig. Men sen ca 1 vecka började han att stanna i närheten. Sen gick det över till att han gömde sig i sitt rör och jag la en godis framför. Första dagen satt han så långt bak han kunde och det tog 5 min innan han vågade sig fram och ta den. Dagen efter tog det bara 1 minut.

Sen vågade han vänta i halva röret och jag släppte ner en godis framför honom och han tog den nästan direkt. I förrgår vågade han för första gången ta godisen ur handen på mig. Och redan idag vågade han kliva upp i handen och satt där i all ro och åt godisar!! (och jag vågade knappt andas :) )

Duktiga, modiga, lilla Felix! :)

Jag har inget fotobevis, jag trodde aldrig det skulle gå på första försöket, men provar imorgon igen och ska försöka få till en bild.

Ni får en bild där han precis vågat sig fram och tagit godisen när han väntat i röret så länge.

Ytterligare en varm och solig dag

men redan imorgon ska det bli kallare och till helgen regn.

Själv har jag idag cyklat in till stan, lämnat plasma, cyklat vidare till Platz11 där jag mötte upp Hanna och så såg vi matchen Werder U19 - Braunschweig U19 i Junioren Bundesliga. Den slutade 1-1.

Sen cyklade jag fort hem så jag inte skulle missa så mycket av Champions Leauge matchen Dortmund - Juventus. Tyvärr hade Juventus redan gjort ett mål och nu måste Dortmund göra 2 för att gå vidare. Igår åkte Bayer Leverkusen ut på straffar i sin match mot Atletico Madrid. Schalke försvann ju förra veckan så kvar som det ser ut nu då när det är 25 min kvar av matchen som spelas är det bara Bayern München kvar av de tyska lagen.

Imorgon har jag test på gymmet igen, det där testet som fick avbrytas för 3 veckor sedan. Ska bli intressant att se om jag även nu har ett sånt stresspåslag. Känner mig lika ostressad som för 3 veckor sedan så själv märker jag ju ingen skillnad. Enda skillnaden nu är att jag har semester och sover betydligt längre än vad jag gör när jag jobbar.

Edit: Precis när jag skulle posta så gör Juventus 0-2 alltså ganska säkert hejdå Dortmund alltså för nu måste de göra 4 mål. Synd!

tisdag 17 mars 2015

Jobbat hårt

Den hårt arbetande damen
Från igår till idag var en hel golliwoog och en majskolv borta från Kassandras uteplats. Dessutom var det ovanligt lugnt på randalfronten igår natt. Så jag började kolla runt lite. Någon har jobbat hårt. Förutom all majs och golliwoog ligger där pappersstrimlor och bitar av hanfmattan som hon dragit loss. Dessutom en stor rund hamstergodis av torkade örter.
bra med lite undanlagt....





Varmt!

Underbara liljor jag köpte här om dagen

Ytterligare en dag med sol och värme. Så varmt att jag cyklade till och från gymmet i bara shorts. Eller ja, inte bara :). Hade ju såklart kläder på överkroppen också. Men första gången barbent då om man säger så.

Jeanette
Jeanette börjar så långsamt tina upp lite här och har provat på lekplatsen två gånger. Hon är dessutom vägd för första gången. Rent storleksmässigt så ser hon större ut än Kassandra men hon är den minsta av dom viktmässigt. Mycket fluffig päls är det!


måndag 16 mars 2015

Härligt!

Det är måndag men jag kunde sova så länge jag ville (halv elva :) ), solen skiner och jag har inget mer "måste" att göra än att åka och handla. Hur skönt som helst. Dessutom är det Champions Leauge vecka = fotboll varje dag. Och som extra grädde på moset är min förkylning nästan helt borta! Är bara lite snorig men som sagt det kan lika gärna vara allergin.

Ska ta en lång cykeltur idag, det är lagom träningsstart efter en vilovecka pga förkylningen.

söndag 15 mars 2015

Goda nyheter!!!

Gick in på adlibris då jag tänkte beställa den felande Jack Reacher boken att få med i paketet från Sverige. Och ser då att den nya Personligt kommer att släppas på svenska, preliminärt redan i april!! Tjohooo!! Så då väntar jag och beställer båda samtidigt.

För övrigt kan ni i paketet lägga i (förutom det redan beställda)

Kexchoklad
Familjeguf (2 påsar)
Marabou Lakrits chokladkaka
Svampar till min diskborste (du vet vad jag menar va?)
Smågodis (inga hårda eller sura saker annars äter jag allt)
Dumle Kola Kanel (om ni hittar, det är en special sort för vintern) annars 1 påse vanlig.

Full lördag, lugn söndag

Igår var jag nästan hela dagen utomhus på fotboll. Först U19 som förlorade med 2-4 mot Wolfsburg. Sen direkt in i Stadion och se proffsen förlora med 0-4 mot Bayern. Var grått och fuktigt kallt hela dagen men som tur var blev min förkylning inte värre.

Efter fotbollen hem och se Mellon. Var en helt okay låt som vann även om jag tycker Jon Henrik var bättre.

Idag är det fortfarande grått och kallt så jag tar en lugn söndag hemma. Ser på lite vintersport, fotboll och så ska jag städa lite. När man ändå inte kan göra nått utomhus. Bäst att passa på för nästa vecka ska bli solig och varm! Upp mot 15 grader igen. Skönt eftersom jag har SEMESTER!! 

fredag 13 mars 2015

Fredag den 13:e

Men inga större katastrofer. Lite mer förkyld bara. Drygt att jobba men hade många men relativt lätta patienter och vetskapen om 9 dagars sovmorgon fick förmiddagen att gå bra ändå. Sen bytte jag om till sovkläder när jag kom hem, kröp ner i sängen och sov 2 timmar. Blev inte mindre förkyld för det så jag fick ställa in Havelseresan. Ingen ide stå utomhus i ett par timmar. Bättre försöka bli bättre (eller i alla fall inte sämre) till imorgon.

Sen är det ju Mello imorgon också! Jag hoppas på den jojkande samen. Iof har jag inte hört några andra bidrag alls för jag har bara sett hans deltävling men jag tycker hans låt är superbra.


torsdag 12 mars 2015

Fotoshoot

Fotade igår. Charlotte hade dock ingen lust att vara med. När jag kom med kameran stack hon och gömde sig den lilla skitungen :). Men jag har lite gamla kort från 3-4 dagar som jag inte visat på henne, så jag tar dom.
Charlotte






Jeanette




Felix




Thekla





Kassandra







3 månader senare

har jag äntligen en ny tand. Hoppas den håller nu tyckte min tandläkare. Ja, det hoppas jag med!

När jag ändå var i närheten passade jag på att lämna plasma också även om jag inte mår 100. Är lite förkyld och då är de egentligen dumt att ge bort lite av sitt immunförsvar. Men vafan, jag som aldrig är sjuk blir det säääääkert lagom till min semestervecka... skulle inte förvåna mig alls.

Nu sitter jag och funderar på vad jag har lust att äta. Eller rättare sagt vad jag har lust att äta av det jag har i skåpen. Vilket inte är mycket. Jag har pasta, vårrullar, ris och grönsaker. Lite svårt få till nått bra. Men vänta, jag tror jag har en påse spätzle, det är ju riktigt gott. Synd bara jag varken har kyckling, korv, fisk eller kött att ha till. Men orkar verkligen inte åka och handla så det får bli "vegetarisk" mat idag.

Ikväll blir det TV. Favvoserien (den enda jag följer slaviskt) Top Model. 

Helgens planer (om inte min förkylning blir värre, än är det bara halsont och rinnande näsa. Varav näsan faktiskt också kan vara allergi) är fredag U23-fotboll i Havelse (Hannover), lördag först U19 fotboll på Platz11 och sen proffsen hemma mot Bayern. Lär väl bli storstryk men det råkar alla ut för när de möter Bayern. Och vem vet, ibland förlorar de med normala siffror också! :)

Söndag är oplanerad, där får vi se vad vädret säger innan jag bestämmer nått.

onsdag 11 mars 2015

Mer Felix bio

Från imorse halv sex. Felix var vaken och tyckte hans matskål var lite tom. Han fick naturligvis lite mer golliwoog i den efter att jag filmat.


tisdag 10 mars 2015

Shoppingtripp med Hanna

Idag var jag och Hanna iväg till WeserPark. Det är ett jätteköpcentrum utanför stan (tog från centrum mer än 30 min med spårvagnen). Stället var stort innan men de har byggt ut det sen jag var där sist så nu är det jättestort. Tänk er 5 Kupolen eller så. Vi var där i över 3 timmar och hann inte gå igenom hela.
Golliwoog

Jag köpte bara tre växter. Två golliwoog (det är en växt hamstrarna kan äta) och en lilja. Tror det är en ampellilja men är inte säker. Heter i alla fall på tyska Grünlilie.

Nu ska jag se Schalke i Champions Leaugefotboll (kom precis hem) innan det är dags att sova. Bara tre dagar kvar med tidig morgon. Läääängtar till lördag. Få sova så länge jag vill!

måndag 9 mars 2015

Felix springer

Vill man ha lite hamsterbio? Här är två filmer på Felix. Håller på och testa vilket hjul som är bäst. I film 1 springer han i ett Woodent Wheel och i film 2 i ett Trixie hamsterhjul. WW ska vara bäst och kostar dubbelt så mycket som Trixie hjulen men lilla Felix (och också Charlotte) föredrar ändå Trixie hjulen.



Jeanette är här!

Lite bilder från igår. Nu ska hon få vänja sig vid att det är här hon ska bo och om ett par dagar ska vi se om hon vill ut på lekplatsen. Så länge är Thekla nöjd med att hon får vara där varje natt och inte måste dela med någon! Även om Thekla ibland faktiskt väljer att inte kliva in i hamstertaxin.

Jeanette är jättefluffig och ser därför jättestor ut! Sen jämför jag lite med Wonder som ju bara var 1 månad yngre och pytteliten. Men det blir ju lite fel då Wonder var väldigt liten för en guldhamster.
























söndag 8 mars 2015

Idag blir det städning

Och lite sporttittande emellan. Tyvärr kan jag inte se Vasaloppet då SVTplay bara visar det i Sverige. Fattar inte varför?! Jag förstår att program som också visas utomlands, måste man ha licens för  och så. Men Vasaloppet. Ingen jävel visar det här kan jag meddela. Men tex Melodifestivalen den kan jag se? Alltså även bara den som går i Sverige?! Fattar nada jag.

Idag kommer hon!!
Jag satsar på städning idag då. Annika kommer ju med Jeanette ikväll, då kan det inte se ut som ett bombslag. Fast denna veckan är det faktiskt inte så illa :). Har ju haft en relativt lugn vecka och hunnit plocka undan lite i och med det.

Vädret är super! Sol, fågelkvitter och varmt. Fast än är det inte de utlovade 15-20 graderna men det kanske kommer? Min termometer säger 17 grader men så varmt är det inte. Mobilappen säger 9 grader, känns som 4 och det stämmer lite bättre.

lördag 7 mars 2015

Lördag morgon klockan 7

Jag kan faktiskt tycka det är skönt att jobba helgmornar (även om jag har lust att mörda klockan när den ringer 05.15) Men när man får se sådana här soluppgångar när man cyklar mellan sina patienter så är det ändå rätt okej. Och att vara hemma klockan 10 och färdigjobbad för förmiddagen (har ju en kvällssväng kvar) är inte heller helt fel :)

Nu blir det vintersport tills fotbollen tar över lite senare i eftermiddag.


fredag 6 mars 2015

Det var den fredagen det

Den gick fort förbi. Mycket på jobbet men jag klagar inte, hellre det än att behöva åka hem 3-4 ggr mellan olika patienter för att man har "hål". Även om det är rätt skönt mellan 7-8 för då sover jag helt enkelt en timme till! :)

Nu har jag en fullproppad arbetshelg framför mig, på söndag kommer Jeanette och sen är det kortvecka och efter det är det ingen långvecka för det är SEMESTER!! Ska bli så härligt! Jag ska sooova, soooova, soooova. Ja, lite annat ska jag väl också göra...

Top Model avsnittet igår var toppen. En grinade för att dom klippte håret på henne och en annan grinade för att på henne klippte dom inte. Herrejösses säger jag bara. Men skitkul att titta på.

torsdag 5 mars 2015

Fattar mig kort

för Germanys Next Top Model börjar nu och det är omstylningsavsnittet = mitt favvo. Alltid en hög som grinar för att de far haret klippt. Vafan det växer ju ut! Och de vet det är alltid sa. (Min dator har tappat det svenska alfalbetet visst).

Nu är det slut pa sötebrödsdagarna pa jobbet. Min patient är tillbaka fran sjukhuset + ett par semesterpatienter fran kollegor fran och med imorgon. Ingen mer sovtimme mellan 7 och 8 alltsa....

Bjuder pa tva bilder pa Charlotte fran igar kväll. Hur söt är hon inte?!!!

Paparazzi!

Selfie! Modern hamster gör saklar selfies ;D