torsdag 8 april 2010

Psykologin är klar!!

Yes! Jag har som vanligt haft två veckor på mig, men som vanligt presterar jag bäst under press. Så i dagarna tre har jag skrivit som fasen. Nu är den klaaaaaar! Eller jag ska finputsa på den imorgon men grovjobbet är gjort.

Trist är att jag inte fått betyget på gamla kursen än fast jag skickade in den för två veckor sedan. Det är en lärare på skolan som är lite seg, mycket segare än de andra. Och det är även henne jag har i psykologin så jag lär väl få vänta på den med. Men det är även hon som är min mentor så senast vid nästa mentorsamtal ska jag fasen se till att ha fått det. Om inte kommer jag ta upp det då! Man vill ju gärna ha betyget så man vet att man ligger rätt liksom.

Sen är det också svårt när man har så mycket olika lärare. De andra två kurserna som jag fått VG och MVG i är ju för en annan lärare. Nu vill jag gärna vet hur denna tycker jag ligger. Och hade som sagt gärna fått det innan jag lämnat in denna kurs. Men jaja iom hon är min mentor vet hon ju i alla fall mina tidigare betyg....

Imorgon är det intro i Medicinsk grundkurs. Den alla säger är den svåra kursen. Den jobbiga kursen. Men trots allt är den ju bara på 100 p det är ju faktiskt bara hälften av vad Vård och omsorgskursen var på och den klarade jag ju bra. Fast det är klart, det är nu alla medicinska - latinska - ord kommer att dyka upp...och så ska vi lära oss ta blodprov och ge sprutor! Det kan ju blir intressant. Tur man inte är känslig för sånt. Jag tror nämligen att vi även över på varandra, efter att vi först övat på våra övningsarmar (som har "blod" i ådrorna, rätt läskiga är dom...)

Inga kommentarer: