lördag 22 maj 2010

Sport hela kvällen lång

Såg nyss Sverige förlora på straffar mot Tjeckien. Nu ska jag se om tyskarna ska chocka vidare och slå ryssarna. Fast ärligt så intresserar mig hockey-VM rätt lite. Det är ett inflations VM som ska gå varje jäkla år, till och med OS år. Stjärnorna orkar inte ens åka dit och spela, de skyller både på det ena och det andra. Fast det är kul att det gått så otroligt bra för tyskarna på hemmaplan! De är i semi och de har de aldrig varit i modern tid!

Sen efter det är det final i Champions Leauge! Idag håller nästan hela Tyskland (alla de med vett i alla fall) på Bayern München. För vinner Bayern matchen mot Inter så har Bundesliga nästa år en fjärde plats i Champions Leauge. En plats de då "snor" av just italienarna. De behöver inte ens vinna faktiskt, det räcker med oavgjort i en förlängning. Skulle de då åka dit på straffar har man ändå räddat den fjärde CL-platsen.

Hört lite rykten idag på jobbet också om förstudien. Vi ska visst få en information i juni sägs det. Vore ju rätt bra men fan tro't. Mindre kul (ehhh inte för mig då kanske) var väl att visst varenda punkt visade på en ekonomisk vinst om man flyttar. Sen är det upp till politikerna. Vad vill man mest? Spara pengar (kanske, troligen) eller släppa iväg en sådan prestige funktion till ett grannlän och bli sedda som ett mindre attraktivt län framöver för poliser som ska välja placeringsort? Man vet ju aldrig hur politiker tänker så allt är ju osäkert. Men som sagt det är rykten också. Men källan är trovärdig.....

Inga kommentarer: