lördag 14 september 2013

Lite mer från igår


Efter min springtur så åkte jag, Mareike och Anni iväg och kollade på träningen. Först hos U23 som hade en rolig träning med roliga sevärda övningar. Mareike och Anni gick sen iväg och kollade in proffsen medan jag var kvar själv vid U23 ett tag till. Efter ett tag gjorde jag dem dock sällskap vid proffsen. Benni dök också upp och efter att alla tränat klart så åkte vi och handlade inför helgen.

Sen hem och laga mat, vi åt majssoppa med kyckling och till det vitlöksbaguett. Var supergott. Tittade samtidigt på matchen Paderborn - Karlsruhe 1-0 som Paderborn till allas glädje vann. Sen var det sällskapsspel för hela kvällen.

Idag blir det snart brunch hos Mareike och Benni innan det är dags att vid 14-tiden gå iväg mot Stadion. Efter Werders match som vi verkligen får hoppas de vinner så drar vi snabbt hem, gör hemmagjord pizza och ser matchen Dortmund - Hamburg på TV:n innan vi avslutar kvällen med mer sällskapsspel.

Imorgon ska jag och Benni springa vid 10-tiden, sen går Anni, jag och Benni till U23-match. Mareike vet inte om hon hinner se den, hon har lite att göra och åker också till Paderborn. Det rör sig lite med hennes jobbansökningar och hon har ett jättespännande möte i veckan som kommer. Hon har sökt som grafikdesigner både hos fotbollsklubbar i Tyskland (lite överallt) men även utomlands. Och nu är en riktigt storklubb intresserad och ska träffa henne under veckan i Paderborn. Spännande!


Inga kommentarer: