lördag 20 maj 2017

Oj en månad har gått

Tiden går fort ibland. Efter en vecka på sjukhus och en vecka hemma då det var lite svajigt så har det nu lugnat ner sig igen.

På min förra lediga helg hyrde vi en Cambio bil och var iväg lite. På lördagen mest lite stadsvandring och på söndagen var vi på loppis. I måndags denna veckan var vi iväg till Köln och hämtade vår bil. Så skönt ha en egen som står på parkeringen så man spontant kan göra saker. Men den resan dit och hem var en katastrof. Köer, lastbilsolycka så vi var mer än 1 timme sena. Ringde iof dit men (som det visade sig senare) hade de meddelat fel person så den vi skulle träffa började med att vara lite sur pga förseningen. Jag hade ett namn i ett mail jag fått och det var även den jag bokat tiden med 2 veckor tidigare. Men det var en helt annan vi skulle träffa. Sa dock åt honom vi faktiskt ringt och jag kan ju knappast rå för vi fått fel namn. Jaja det hela ordnade till sig men vi var hemma runt 4 timmar senare än planerat. Hamnde ju mitt i rusningstrafiken = köer på autobahn. Mellan Köln och Leverkusen (ca 7 km motorväg) var det stopp så bara den sträckan tog oss mer än 1 timme liksom.

Idag ska vi ta det lugnt för imorgon åker vi till Malmö. Pappa behöver köpa snus. Tar lite över 6 timmar enkel resa så det blir en heldag i bilen imorgon.

Inga kommentarer: