torsdag 2 december 2010

Ja se det snöar!

Det snöar här idag. Inte mycket (om man jämför med vad jag är van vid) men det ligger kvar, än så länge i alla fall. Är väl någon mm :). Inte så kallt heller -2,2 och ingen vind.

Jag ska plugga matte någon timme till sen måste jag iväg och göra en hel del ärenden. Jag jobbar sedan 6 dagar i följd och lär inte ha så mycket lust till att springa på stan efter det. Inte om det är kallt, mörkt och snö. Annat är det ju på sommaren! Går nog en sväng på Weihnachtsmarkt också. Vi har ju bara sett halva (den delen som är på Schlachte. Delen i stan har vi inte varit på än). Lär ju inte vara lika fullpackat som när vi var där på lördagkväll.

Har faktiskt också igår när jag satt och klickade igenom jobb- och bostadsannonser hittat både ett intressant jobb och en intressant lägenhet. Så jag måste fundera på om jag ska chansa och söka båda. Egentligen lite för tidigt kanske (jag har ju inte ens hunnit fråga min hyresvärd om parabol) men en tvåa, närmare både jobbet och stadion för mindre hyra än här är ju inte helt fel... och jobbet är lika många timmar (75%) men högre lön. Söka kostar ju inget. Man kan ju tacka nej.... ska fundera på saken idag. Lite känner jag, orkar inte! Det är jobbigt både att flytta och att börja på nytt jobb. Men men, som sagt...man kan ju prova. Kan ju få nej från båda också..

Inga kommentarer: