torsdag 12 maj 2016

En liten miss

Kontoret har gjort en liten miss och jag har inte heller märkt det förrän idag när jag ska ställa klockan för imorgon bitti. Från imorgon gör jag nämligen morgon + kväll. Gör jag ju på helger och på jobbet räknas pingsten från imorgon så de får 4 dagar ledigt som de hade som jobbade påsken.

Och jag gör från imorgon sena kvällen. Det innebär jag jobbar till 22.00. Då får jag egentligen börja först 9.00 på morgonen därpå. Men jag har fått alla tidiga patienter så jag har faktiskt klockan 9.00 jobbat klart! Jobbar 6-9 på morgonen sen igen 16-22. Blir lite för kort vila det. Men då vi båda missat det så kör jag så de här fyra dagarna. Kan ju inte komma imorgon förmiddag och säga nej det går inte när hela helgen är planerad. Och jag är lika trött klockan 6 som jag är klockan 9 så det spelar ingen roll. Somnar hur som helst inte innan 01.00 mer troligt 02.00. Får sova middag alla dagarna :).

Imorgon måste jag dock plocka undan och dammsuga när jag kommer hem då Gewoba folket kommer 14.00 och så vill jag hinna iväg innan och få blommor (var denna fredagen inte förra man får gratis blommor) och det börjar 12.00. Och eftersom de kommer sen måste jag vara där när de startar. Så imorgon hinner jag inte med någon middagstupplur.

Och på lördag hade jag tänkt dra in lite pengar och lämna plasma när jag jobbat klart morgonen. Men då är jag hemma runt 12-tiden och kan lägga mig en två timmar eller så.

Inga kommentarer: