fredag 5 augusti 2016

Flugår

Det måste vara ett bra flugår i år. Har hur många som helst inne fast fönstren bara står på kipp och det är bara ett som saknar flugnät. Irriterande små djur då de hela tiden ska vara runt ansiktet eller i maten. Min bästa kompis just nu är flugsmällan. Ska köpa sådana där kletiga flugband i kväll också.

Igår spelade Tyskland oavgjort i OS-fotbollen. Är helt okej. De har ju bara tränat ihop 7 gånger. Skrivit det förr, tyvärr satsar inte Tyskland alls på OS-fotbollen och det är ju iof så att bara U23 får spela +3 överåriga. Men det var frivilligt för klubbarna att släppa spelare och en del sa nej så det är inte de bästa U23-spelarna som är där. De allra bästa var i EM och slipper därför OS. De som bytt klubb under sommaren slipper också samt alla de som spelar hos Hertha och Gladbach då de nu under samma tid spelar CL-kval. Och ingen klubb måste skicka mer än 2 spelare. Men man får göra det bästa av det man har. Så 2-2 mot titelförsvararen Mexico är ju mer än godkänd.

Inatt är invigningen men den startar vid midnatt och slutar 5.30. Men jag jobbar bara lunchvändan i helgen så jag kommer kolla ett par timmar i natt i alla fall. Dock inte hela, skulle tro jag kollar till 02-tiden eller så.

Inga kommentarer: