tisdag 21 februari 2017

Champions Leauge och Skid-VM

Ikväll (efter jobbet) är TV-soffan bokad. Bayer Leverkusen möter hemma Atletico Madrid. Jag har laddat upp med chips och kommer iof missa 15 min av första halvlek men sen har jag jobbat klart och kan titta i lugn och ro!

Igår var städdag och så var Martens här och skruvade upp handtag i duschen. Idag är slödag, så förutom att jobba ska jag inte göra något alls :).

Imorgon måste vi åka och hämta nya glasögon åt pappa och på torsdag morgon (kl 8.00 bläää vilken tid) kommer de från MDK (Medizinischer Dienst der Krankenversicherung) och ska kolla vilken vårdgrad de ska sätta på pappa. Vårdgraden hänger ihop med hur mycket (och hur lätt) man får hjälpmedel osv. Det gjordes en akututredning på sjukhuset men nu ska den fastställas eller graderas upp eller ner. Jag tror ju de kommer gradera ner den lite men vi får se.

På fredag drar skid-VM igång i Lahti också så bra man har ledig helg! Tyvärr missar jag nästan allt nästa vecka men får väl vara nöjd med att jag kan se hälften i alla fall. Ibland är mina jobbtider lite trist. Men jag vet jag är inte människa om jag ska jobba dag jämt så bara att bita i det sura äpplet, Man kan ju spela in men just tävlingar är lite B att se i efterhand när man vet hur det har gått.

Inga kommentarer: