lördag 27 maj 2017

Vaaaarmt

Jag gillar inte ens temperaturer över 20 grader när jag är ledig och ännu mindre när jag jobbar. Det har varit runt 25 grader några dagar för att från idag hoppa upp till över 30 grader. För varmt.

Ska dessutom fortsätta in i nästa vecka. Dessutom, eftersom vi bor högst upp i ett dåligt (som alla hus typ i Tyskland) isolerat hus får vi snabbt väldigt varmt inne också. Snart dags dra igång bästa köpet från förra året, kylaggregatet. Tyvärr låter det mycket och drar ström som attan så man är glad så länge det går utan.


Jobbar morgon+kväll idag, är nu hemma 45 min då jag har "tom tid" mellan de som är tidigt på kvällen och de som är sent och som jag ska stoppa i säng. Sen ska jag hem till Annika och mata hennes hamstrar idag igen (var där igår med) innan jag skyndar hem för att se slutet på tyska cupfinalen som startar 20.00. Frankfurt - Dortmund gör upp om pokalen i kväll i Berlin. Finalen spelas alltid på Olympiastadion i Berlin. Fint väder har de i alla fall. Jag har varit på en final där när Werder mötte Bayern. Då spöregnade det hela dagen och blåst som fasen. Så olika kan maj vara olika år. Fast oftast är det varmt här redan i maj.

Inga kommentarer: