fredag 16 december 2016

Läkare idag

Eller ja, vid den här tiden igår då. Pappa hade tid hos ortopeden då han har haft så ont i en höft. Så ont att han nu inte kan gå mer än 10 meter ungefär. Och det blev ju värre efter att han ramlat ur sängen för ca 2 månader sedan. Men det var varken brutet eller en spricka. Inte heller var det artros som vi misstänkte utan något så bra (och som går att läka) som en inflammerad slemsäck. Egentligen ville han ge en spruta men då pappa äter blodförtunnande medicin så är det inte så bra så istället blir det laser 5 ggr.

Och vi hade tur och de kunde klämma in gång nr 1 redan idag. Gjorde iof att jag fick det tajt till jobbet men i slutändan blev jag bara ca 15 min sen. Och eftersom vi inte har fasta starttider utan det gör man upp själv tillsammans med sina patienter så märkte de inte ens att jag var sen. Men allt som allt tog besöket hela eftermiddagen. Eftersom de klämde in honom emellan andra laserpatienter så blev det lite väntan.

Men skönt det var något så "enkelt". Det är ju lite trist för honom när han bara kan sitta hemma. För just nu gör det så ont i höften han kan inte ens gå till affären. Men nu ser vi ju en ljusning. Han ska få laser 4 gånger till (en gång i veckan) och sista gången även träffa ortopeden igen och så hoppas vi det är läkt då.

Imorgon har vi ingenting alls inbokat. Skönt det för annars har det varit något varje dag. Tandläkare, hjälpmedelscentralen, läkare osv.

Inga kommentarer: