måndag 6 mars 2017

Stackars, stackars Stephan Leyhe

Alltid skit att vara den som hoppar bort en medalj även om det inte berodde på honom utan på vinden. Tyskland låg på medaljplats men när grupp 2 skulle börja hoppa så började det blåsa i Lahti. Och när Leyhe ramlade ner på bara 103 meter så var medaljen borta. Tyskland slutade på en fjärdeplats.



Vann gjorde Polen som har fyra jämna hoppare på hög nivå. Norge som haft en skitsäsong och inte fått någon individuell medalj alls lyckades ta silvret och Österrike kom trea, mycket tack vare Stefan Krafts två jättehopp.

Nu är VM slut och så också min mastodontvecka. Denna veckan har jag bara kväll 5 dagar och sen ledig helg. Iog låååånga kvällar (precis som förra veckan) då vi just nu har så många som behöver hjälp sent.

På fredag drar Raw Air igång i Norge. 10 dagar med backhoppning varje dag! Mycket att spela in blir det...då jag ju som vanligt jobbar.

fre-sön Oslo (lag+individuellt)
mån-tis Lillehammer
ons-tors Trondheim
fre-sön Vikersund, skidflygning (lag+individuellt)

Imorgon ska vi ner på stan. Måste köpa strumpor. Har gått hål på nästan alla mina så måste fylla på. Ska även se om jag kan hitta en täckväst. Nu har vi sånt väder som är för varmt för jacka (när man jobbar och rör på sig hela tiden) men för kallt utan. Då är en väst toppen.

Inga kommentarer: