tisdag 11 april 2017

Läkarbesök idag igen + sommarplaner

Ögonläkaren idag. Pappa har ju börjat se så dåligt på vänster öga (är också det ögat han fått sprutor i) och när vi var hos optikern sist sa hon att han har 20% syn kvar på det ögat. Pga sjukhusvistelse och att de bokat om 1 gång har vi skjutit upp detta besök 3 gånger så var bra få det gjort idag.

Nu var det inte gula fläcken utan grå starr. Vilket är bra, det kan man göra något åt. Så nu blir det en ögonoperation någon gång i sommar. Han har tid för pre-op 12 juni och då kollar de om de kan göra den på ögonkliniken ambulant eller om han måste till ögonavdelningen på sjukhuset och göra det stationärt.

Sen har vi planerat lite sommarresor. I juni (om vi får bilen i juni som lovat) ska vi åka till Sverige, blir väl Malmö och köpa snus. Ja lite annat också när vi ändå är där som beasås (de har inte riktig beasås här), svenska, böcker, smågodis, kryddost osv.

Sen i juli åker jag (troligen) själv till Wisla, Polen en långhelg och kollar på backhoppning. Två veckor senare, efter att vi haft besök här, tar vi bilen ner till Hinterzarten och kollar på backhoppning. Eller jag ska kolla på hoppningen i alla fall, måste kolla upp om man kan ta sig fram där med en rullstol annars gör vi annat på dagarna, bla vill jag till Freiburg som ligger 1 mil därifrån, och så går jag på kvällen själv till backen om det inte går.

Men först i morgon tar vi ett läkarbesök igen. Lämna blod och urin, normala 3 månaders kontrollen pga diabetesen pappa har.

Inga kommentarer: