tisdag 4 april 2017

Sitter uppe och väntar på pälsbollar

Ja, vad gör man när den lilla svarta helt plötsligt gått från super rädd som sprang och gömde sig direkt han såg mig till en som talar om när han är vaken och vill ut?! Bara det att den lille skiten vaknar först runt 00-01. Så nu är han ute och jag sitter och väntar på att han ska få nog så jag kan gå och sova. Vill inte låta honom vara ute hela nätter än, han är ännu lite osäker.

Men har tuffat på sig bra. Kommer frivilligt till hamstertaxin och hoppar glatt in. Det är en sån otroligt skillnad och jag börjar inte förrän 11.30 imorgon så jag kan ju sova länge. Bonusen är att jag ibland faktiskt också träffar på Yoda på detta sättet. Yoda kliver ju också upp först runt 00.30.

Mycket jobb historien fortsätter, gjorde runt 230 timmar i mars och verkar fortsätta så i april med. Fick extra patienter idag med då någon blivit sjuk. Hade 22 i fredags och idag 17 och det bara på kvällen. Man är rätt slut då när man kommer hem. Nu väntar 3 dagar med middagsturen (runt 2,5 timmar) och sen kväll (som just nu tar mig ca 5 timmar, mot annars 3 timmar). Men har ledigt i helgen! Men man glädjer sig när lönen kommer. Den kom idag nämligen och det var 600 Euro mer än en normal månad. :)


Inga kommentarer: