lördag 12 november 2011

2 av 3

Livematcher är avklarade. Igår direkt efter jobbet väntade jag först på att Phlipp skulle komma sen gick vi över och hämtade upp Benni och for iväg mot kusten. Egentligen skulle ju Mareike varit med men hon åkte istället igår hem till Paderborn. Men vi andra bestämde oss för att åka ändå. Lite knäpp måste man nog vara när man åker 17,5 mil enkel väg för att se div 4 fotboll! :). Iof tysk div 4 vilket inte är samma som svensk div 4!!

Hann med ca 45 min "sightseeing" in Lübeck innan matchen. Och vi var ju alla tre för Wilhelmshaven så deras 3-0 seger på bortaplan satt ju fint! Men kallt var det! Brrrrr. Dessutom gjorde Kevin 1-0 målet och lyckades spela hela matchen utan att dra på sig ett rött kort.

Så idag hade jag tagit på mig ännu mer kläder. Direkt efter jobbet kom Benni och Phlipp dit, för idag skulle vi inte så långt. Ca 500 m från mitt jobb ligger nämligen Habenhausens hemmaplan. Och där spelade Werder III borta idag. 2-2 slutade matchen och trots solen var det kallt. Fast jag hade mer kläder på mig. Så imorgon får jag lägga på ett lager till. Förresten kom Kevin förbi och kollade på sitt gamla lag och Benni gratulerade honom till målet (vilket förmodligen ledde till att han måste ha tänkt vi är knäppa som igår var i Lübeck och idag står och kollar på riktigt "Dorffussball" i Habenhausen!! Hahaha.

Imorgon direkt efter jobbet åker jag till Platz12 och möter där Benni, Phlipp och Tim. Tim jobbar iof (som sjukvårdspersonal) men vi går mest dit för att babbla med honom (och ge honom hans matchtröja). Damfotboll intresserar oss inte såååå mycket. Men på så sätt får vi också ihop 3 matcher på 3 dagar. Och för nästa helg har vi planerat in nästa "maraton".

Om man åker till Wilhelmshaven på fredagen (bara 10 mil dit enkel resa för div 4 fotboll ;) ), går till Platz11 på lördagen och åker till Schwachhausen på söndagen (2 km från där vi bor) så klämmer man också denna helg 3 dagar, 3 live-matcher. Jaaaa, vi är lite galna här ;). Om man dessutom, vilket vi definitivt kommer göra, ser Werders bortamatch på TV:n i Verensheim Platz 11, har man på en helg, sett fotboll från liga 1 till liga 5. Wilhelmshaven liga 4, Werder II i liga 3, Werder III i liga 5 och så Werders proffs i högsta ligan. Coolt eller??

Fast helgen därpå blir det bara en match för mig. Så jag måste ju passa på. För på fredagen åker jag till Hannover med Alex och går på konsert.

Inga kommentarer: