fredag 18 november 2011

Retlig hals

Philipp - Benni - Alex
Usch, har reta i halsen, vill inte bli sjuk! Men förmodligen ligger nått och väntar på att bryta ut. Därför har jag bestämmt mig för att inte åka till Wilhelmshaven ikväll. En kall kväll ute behöver jag inte just nu. Dessutom skulle jag fått lov att åka själv, Benni & Mareike är i Paderborn, Philipp ska på nån fest och Alex har plugg upp över öronen (och bor dessutom - än så länge - 12 mil härifrån och har därför lite svårt att ta sig till WHV dessutom, det går men är lite krångligare än när alla kan åka härifrån tillsammans).

Fast joggat har vi gjort idag, Philipp och jag. Var längesen sist och det märktes. Men nu har jag två som jag kan tjata ut på att springa så nu ska jag försöka få till 2 ggr i veckan i alla fall. Philipp springer ju gärna (han tävlar i triathlon) och han överlevde att springa så sakta som jag gör med. :)

Ikväll blir det Lautern - Leverkusen på TV:n. Imorgon livefotboll på Platz11 (Werder II) sen Proffsens match på TV i Vereinshemmet. På söndag ser vi Werder III. Så jag får mycket fotboll även om jag inte åker till Wilhelmshaven ikväll.

Inga kommentarer: