tisdag 1 november 2011

Ingen tid

Jag fattar inte men tiden bara rinner iväg. Jag hinner bara med hälften av vad allt jag skulle behöva göra.

Idag tex, var jag och köpte vinterdäck - det var tråkigt och dyrt, över 7000 spänn, men okay jag hade kunnat köpa skitdäck för 4500 kr och behöva köpa nya om 2 år men då jag åker hellre lite dyrare och lite säkrare, speciellt när man här susar fram på Autobahn till och från i rätt höga hastigheter. Men bara den lilla utflykten tog över 3 timmar! Fattar ni, över 3 timmar. Då ligger stället inte ens 10 km från Bremen city. Fick iof vänta där ca 1 timme på min tur men sen hamnade jag i värsta rusningstrafiken aka rusningsköerna...på vägen hem och vips rann tiden iväg. Jag som ville ner på stan och lämna tillbaka en dyr jacka jag köpt som dragkedjan inte funkar på. Hann jag inte.

Imorgon måste jag därför göra det, sen borde jag försöka hinna med att lämna plasma, behöver pengar in i fickan och så vill jag hinna med ett pass på gymmet och så ska vi försöka reda ut med Posten här var paketet från Sverige egentligen är (Mareike ska hjälpa mig med det). För enligt Alex (som jobbat på Posten) så ser det ut som de försökt dela ut paketet här, även om han tyckte halv åtta på morgonen var väldigt tidigt, men ingen varit hemma. Det var dock 4 dagar sen så de borde ju försökt någon mer gång tycker man. Fast å andra sidan är vi inte helt säkra på att det är så, men så tolkar han det. Så vi ska försöka få se om vi kan få helt klara besked imorgon.

Övrigt att hinna med innan helgen (vore trevligt i alla fall) är att städa, vattna blommorna, färga håret och tvätta. Jobbar sen kväll torsdag och fredag och i helgen är jag i Osnabrück så då blir inget gjort här hemma. Jag har fasen inte tid att jobba! Behöver mer ledigt. Apropå det så ska jag imorgon ha ett möte med vår arbetsledare och reda ut mina semesterdagar. De hävdar envist jag har förbrukat alla. Jag hävdar lika envist jag har 6 dagar kvar. Med tanke på hur deras ordning brukar vara med papper så tror jag mina papper är rätt. Men jag kanske blir överbevisad imorgon. Vi måste nämligen lämna in våra önskemål om 2012:s semester senast på måndag. Och då sa jag, innan jag gör det, vill jag veta hur många dagar jag egentligen har att ta ut.

Nu sova! Borde ha sovit för minst en timme sedan. Men det var ju det där med tiden som inte räcker till.....


Inga kommentarer: