måndag 23 januari 2017

Jo, jag var trött och slut!

Skrev ju igår jag var helt slut. Märktes idag. Jag gick och la mig vid midnatt vilket är tidigt för mig, tog in hamstrarna innan så jag inte skulle behöva upp och ta in dom (som jag annars gör vid 5.00 varje morgon men somnar direkt så jag märker det knappt) för jag märkte en hel natt sömn skulle vara bra. Vaknade 14.00!!!! Iof säkert nödvändigt men man blir ju så seg! Blääää

Så var det ju inte tänkt. Jag som skulle storstäda idag då jag inte börjar jobba förrän halv fem och inte behövde till rehan idag. Men ska städa hamstrarnas uteplatser i alla fall nu när alla är inne (ibland är ju annars dvärgisarna ute på dagarna). Sen är det rehan imorgon + jobb så får jag städa resten på onsdag då jag igen har nästan en heldag hemma bara.

Stressen och allt de senaste veckorna (startade dagarna innan nyår) + helgens morgonjobb har väl tagit ut sin rätt och jag behövde den där sömnen. Får blunda över hur det ser ut här hemma helt enkelt. Har liksom inte hunnit städa ordentligt på veckor, bara tvättat och dammsugit lite snabbt. Skulle behöva skrubba lite mer ordentligt.

Inga kommentarer: