måndag 9 januari 2017

Semestern med besök

Som ni ju redan vet så var flyget ju försenat. Det stannade inte vid de timmarna som jag redan berättat om. Först 13.55 lyfte planet och de landade nästan 5,5 timmar senare i Hamburg än planerat. Så hela måndagen försvann ju. Men med en sådan försening borde de få lite pengar tillbaka. Vi hade ju planerat lite stadsbummel och äta lite i lugn och ro. Nu blev det en macka på Subway för det var det enda som var öppet efter 22.00.

På tisdagen var jag upp tidigt och hämtade en hyrbil och sen bar det av till Bremerhaven och Klimahaus. Det tog ju nästan hela dagen. På kvällen var vi på österrikisk restaurang, Edelweiss, och åt. Kan rekommenderas.

Onsdagen ägnade vi på Universum och sen Schnoor. Tyvärr var vädret emot oss med regn, regn, regn. På kvällen åt vi middag på Stadtwirt. Den kan jag VERKLIGEN rekommendera. Supergod mat och jättetrevlig serveringspersonal. Det var inte dåligt på Edelweiss alls men här var det ännu bättre.

På torsdagen hann vi vara lite kulturella innan de skulle iväg så det blev besök i Domen, Frauenkirche, kollade in lite gallerior på stan och fikade på Alex i stan (inte glaskuben). Fikat var gott men långsam och sur servitris. Hon fick 0 Euro i dricks faktiskt! Det har jag (ingen av oss förresten) någonsin gett men hon var verkligen inte värd något alls. Sen var det dags för dom att bege sig tillbaka mot Hamburg och flyget.

Låter kanske lite det vi gjorde men det var full fart från 9-22 varje dag.

Vi hoppas på lite bättre tur till nästa besök!

Inga kommentarer: