söndag 1 oktober 2017

Helgen

Tja jobb och backhoppning och nordderby (som jag inte kunde se) sammanfattar helgen. Samt klura på varför 2 hamstrar som äter trots detta tappar vikt (läs mer i hamsterbloggen).

Roligast av allt var att, förutom att Stephan hoppade bra, bra för hans självförtroende!, var att lilla Estland fick in en hoppare på 6:e plats i dagens Continental Cup i Klingenthal. En ung kille, 18 år gammal. Så kul när nya nationer lyckas! Hoppas han kan upprepa det hela.

Sen var det Nordderby då. Jag jobbade = kunde inte se nått då matchen gick 18.30. Nu blev det 0-0 så jag missade väl inte så mycket kanske. Dessutom ligger klubbarna på näst sista och tredje sista platsen.....lika illa som alla andra år med andra ord.

Sommar Grand Prixen i Hinzenbach gick rätt bra för tyskarna. Andi Wellinger som var tillbaka efter skada ledde efter runda 1 men slutade som 4. Var normal backe och där är det tajt. För typ alla bra hamnar på ungefär samma meter och så avgör stil- och vindpoängen. Stephan Leyhe tog en 6:e plats vilket också var bra. Andi Wank och Karle Geiger slutade 20:e och 21:a. De kan bättre. Men båda är bättre i stor backe som det är i morgon i Klingenthal.

Karl Geiger i Hinzenbach

Inga kommentarer: