lördag 7 oktober 2017

Lite av varje

I fredags skulle jag iväg och lämna plasma men hann inte så långt så ringde nödlarmsfirman. Larmet hade löst ut och nu fick de inget svar av pappa. Jag sa att då ligger han säkert på golvet i vardagsrummet dit räcker inte larmapparatens högtalare och mobilen når han säkert inte. Själv fick jag vända nere i stan och åka hemåt. Vilket tog evigheter då vi på torsdagen hade orkanvindar här med nerfallande träd, all tågtrafik inställd och annat kaos så det var kö, kö, kö.

När jag väl kommit hem så hade de redan kommit och fått upp honom på fötterna. Så jag fixade lite hemma (de hade flyttat bort bordet och lite annat för att få upp honom) och åkte sen iväg på försök nr 2. Som lyckades.

På eftermiddagen kom sjukgymnasten men då han trillat två gånger denna veckan så hade han så ont i ändalykten att han inte kunde göra några övningar. Vilket smartskallen kläcker ur sig när hon ringer på dörren. Så hon åkte helt i onödan. Han hade ju kunnat tänka till lite och säga det så jag hade kunnat boka av liksom....

Jaja, idag var vi iväg till Weserpark och kollade runt lite och handlade matvaror. Jag behöver en ny plånbok (som jag får in passet i), pappa behöver tjocka sockar (men hittills har vi bara hittat i damstorlekar) och så skulle han behöva en varm tjock tröja (men jag orkar inte prova, jag vet inte vad jag vill ha) så det blev bara mat inhandlat idag då. Var även förbi på IKEA och köpte ett extra varmt täcke åt honom då han fryser på nätterna. Själv sover jag med öppet fönster och en tunt sommartäcke (fast ibland är det så kallt att jag även lägger på en fleecefilt).

Imorgon ska det äntligen sluta blåsa och regna så planen är vi ska åka på loppis (de är utomhus).

Inga kommentarer: