tisdag 31 oktober 2017

Mycket inbokat denna veckan

Igår var det medicinsk fotvård, imorgon ögonläkaren för sista kontrollen efter gråa starr op. På torsdag husläkaren med prover och ultraljud och så måste vi hitta en diabetesläkare också. Alla besök är för pappa. Tur jag har bra vecka och bara jobbar kväll. Fast igår fick ja ta en semesterdag då enda tiden som fanns (fast jag ringde i augusti) var klockan 16.00 och jag då troligen inte skulle hinna till jobbet i tid. Nu gick det fort så jag hade hunnit. Men vet man ju inte innan. Var rätt skönt vara ledig med :)

Igår storstädade jag, idag har jag bara målat nätdörren vit. Och så har jag jobbat idag med. Vi har röd dag här = allt stängt. Utom mitt jobb då och en del andra. Men affärer och så är stängt.

Imorgon efter ögonläkaren blir det ett besök hos optikern också då pappa nu äntligen kan fixa nya glasögon. Eftersom synen kan ändra sig upp till 6 veckor efter grå starr op så avrådde dom oss att fixa nya innan sista kontrollen. Nu läser han ju utan glasögon så det har gått bra ändå. Är bara på riktigt långt håll han inte sett så bra. Se på TV och läsa har funkat.

Förresten om man vill se mycket foton på katterna så kolla in mitt instagram. Heter annpri där. Är så krångligt ladda fotona från mobilen in i datorn så lägger upp mer bilder där.


Inga kommentarer: