onsdag 21 september 2016

Fixardag

Kylskåpet kom redan i morse halv nio. Så får måla imorgon och så fixade vi köket idag. Så skönt att få rent på bänken då det är lite ytor att ställa saker på. Blev riktigt bra där inne nu. Sen har jag börjat med mitt rum men är inte klar. Det är det rummet som det inte hänt något alls i nästan. Sängen, en garderob, Sammys akvarium och en byrå är inställt men resten ligger i högar på golvet.

Men vi siktar på att försöka hinna klart denna veckan helt. Beror dock på hur mycket tid jag måste spendera i gamla lägenheten. Har kvar där att:

måla hallen
ta ner sista tapeterna i vardagsrummet (bara några våder) och måla
ta ner tapeter i sovrummet och måla det
städa ur hela lägenheten och förråd samt balkong
köra bort skräp (gör vi på lördag, får hjälp av Annika)

Skulle behöva ledigt en vecka egentligen men får göra så gott jag hinner mellan jobb och annat som måste fixas.

Ringde försäkringskassan idag då vi väntat mer än 3 veckor på ett intyg från dom. Vilket sammanträffande att de just idag (!) hade behandlat ansökan och intyget vi väntat på skulle gå iväg med posten idag. Det inkom dit 1 september kunde de se. Idag är det den 21:a. Allt de skulle göra är att kolla att pappa är anmäld som utvandrar i folkbokföringen och skriva ett intyg så vi kan fixa sjukförsäkring här. Men samma dag jag ringer och undrar hur lång tid det kan ta att skriva ut ett papper har de preciiiiiiis gjort det......

Inga kommentarer: