söndag 4 september 2016

Tillbaka

Så, det blev lite längre än slutet av augusti. Men det har tagit längre tid än jag trodde att flytta ihop två lägenheter (2:or) i en 4:a, varav den ena skulle flyttas från Sverige och hit också. Dessutom 9 megastora hamsterburar. Och allt under samma vecka.

Det är inte klart än men jag börjar se slutet på kartonghavet nu i alla fall. Hamsterburarna står klara, alla har fått flyttat tillbaka dit, jag har fått upp 4 lekplatser (hoppas få till en eller två ikväll också).

Köket saknar bara en gardin, när vi flyttade in hade vi diskbänk och spis. Vi skaffade kyl/frys dagen efter men köksbänk och skåpen kom först en vecka senare. Så det blev lite provisoriskt. Och det är mindre samt att vi hade både dubbelt och tredubbelt av en del kökssaker så vi har rensat nu i helgen.

I gamla lägenheten står en massa som ska iväg och den ska jag hinna måla också innan slutet av september. Men får jag bara iväg alla saker så går ju målningen fort.

Nu kollar jag på Formel 1 och ikväll är det vm-kval Norge - Tyskland. Måste ta en paus från allt flyttpyssel. Tog vi oss i torsdag eftermiddag också och tog tåget till Bremerhaven och gick på Klimahaus-museét.

Börjar jobba imorgon med så resten får tas lite pö om pö. Någon gång blir det väl klart.

Inga kommentarer: