lördag 9 juni 2012

EM

Ja igår invigdes EM och man kan väl säga att det gjordes med dunder och brak. För matchen Polen - Grekland hade nästan allt. Vi tyckte bara det fattades lite blod ;).

Igår såg vi matcherna hemma hos mig men idag ska vi (om vädret tillåter, men än ser det lovande ut) se båda matcherna i nån av barerna vid Schlachte. Idag spelar ju Tyskland sin första match. Vi ska även se något av deras spel vid Fanmailen men inte idag. Den ligger nämligen vid Hamnen och den ligger en bit utanför själva centrum. Och eftersom jag ska jobba imorgon så nöjer vi oss med Schlachte. Men det duger rätt bra det med!

Nu ska jag snabbt äta nått, och sen lägga mig och sova 1 timme. Annars pallar jag inte med. Blev ju sent igår med och upp tidigt. Men som tur är är jag ledig måndag - tisdag och sen resten av juni har jag nästan bara F2-pass vilket innebär att jag måste kliva upp först 05.45 om jag tar bilen. Och det kommer jag göra de dagar det är nödvändigt pga EM.

Har förresten shoppat bra idag. Var förbi Real på vägen hem och idag hade de ett erbjudande att om man köpte två backar med 1 liters läsk från CocaCola fick man den tredje gratis. 12 liter liksom! Sen var jag och Mareike till Schlecker och gjorde fynd. De har nämligen gått i konkurs det affärskedjan och det är 30-50% på hela sortimenet. Så nu har jag schampoo, balsam, duschtvål, hårfärg och smink så det räcker ett bra tag. Schlecker säljer främst sådana saker nämligen.

Inga kommentarer: