lördag 30 juni 2012

Vaaaaarmt

Regnbåge över Weserstadion från igår kväll
Ja, det har vi haft det i ett par dagar här. Igår var det superkvavt och då var det inte speciellt skönt, men idag är det bara soligt och varmt. Efter jobbet (och en dusch och lite mat) mötte jag upp Mareike och så betade vi av lite ärenden på stan. Åt en glass på väg hem, hemmagjord italienisk från glassbaren vid Swissôtel.

Kollar annars på Friidrotts-EM och konstaterar att i Finland har de betydligt sämre väder. Iof har det åskat rejält i Tyskland och de varnar för mer oväder, 3 personer har dött i blixtnedslag och 1 till var visst rätt osäkert om den skulle klara sig. Det är översvämmade källare och vägar lite här och var och nerblåsta rejäla träd. Men här i Bremen har vi inte märkt av det alls, det verkar ha gått runt om oss hela tiden. Kom en lite mycket kort regnskur igår men det är var allt. Jag och Mareike var då ute och gick vid Osterdeich och vi blev inte ens speciellt blöta. Men en fin regnbåge fick vi se!

Nedräkningen är nära nu! 1 dag till semestern. Jag hoppas vädret håller i sig, speciellt de 4 dagarna vi är på Norderney. 

Inga kommentarer: