torsdag 26 februari 2015

Avbrutet test

Det blev inget konditionstest. De börjar ju med ett vilo EKG. Jag hade ett jättehögt stresspåslag på hjärtat 92%. Förra gången testet gjordes hade jag 18%. Så testet avbröts och flyttades 3 veckor framåt. Om det då är lika illa blir det till att besöka farbror Doktor, Eller fru Doktor i mitt fall, min husläkare är kvinnlig. Nu är jag inte direkt orolig. Orsaker kan nämligen vara nikotin, koffein, jobbstress, diet eller psykisk stress. Allt faller bort utom det sista. Det var rätt ordentlig psykiskt stress att i måndags få lov att ta bort 4 månader gamla Wonder helt oväntat.

Istället fick jag order om att köra mitt gymprogram och sen långsam cardio i 30 min. Sen bokade hon in mig till imorgon också till en fysioterapeut som kommer dit pga min axel. Hon kollar om hon kan göra nått annars blir det doktorn där med. Det mysko är att jag har inte ont när jag beslastar den, det kommer efteråt. Det kom efter mitt hamsterbur bygge som jag höll på med varje dag i 2 veckor så jag tror ju jag bara har överansträngt den lite. Men det kostar inget, ingår i gymavgiften så då går jag väl dit då. Skadar gör det ju inte.

På vägen hem handlade jag och vips var 100 Euro väck. Fick ju lov att köpa färgpatroner till skrivaren och bara dom går på 50 Euro. Tur man inte behöver byta de mer än 1 eller 2 gånger om året!

Nu ska jag fixa mat och se om det blir någon backhoppning från Falun eller inte.

Inga kommentarer: