tisdag 3 februari 2015

Haft fullt upp idag

Var ju in till stan och tandläkare mellan jobbpassen. Gjorde avtryck idag. På vägen hem stannade jag till hos Annika då jag köpt beg hamstersaker som det fått skänkta (pengarna går till Hamsterhjälpen). Musen får ju en dubbelt så stor bur och behöver mer grejor. Perfekt då att kunna köpa så, får grejorna (en hel del oanvänt till och med) för mindre än halva priset.

Efter jobbet har jag fixat lite med buren men vill inte göra saker som låter illa så sent på kvällen. Nu fattas att spika dit bakväggen, silikona runt den, silikona dit E-lister (som ligger på posten, var ju inte hemma pga tandläkaren, hämtar de imorgon) sen är den klar, förutom glasdörrarna. 5 dagar har det tagit men då har jag inte hållt på så många timmar varje dag pga jobb och annat. Hoppas nr 2 blir färdig senast i helgen, då kan jag beställa glasdörrarna på måndag (för jag hinner nog inte få den klar till fredag) och så kan dom flytta under onsdag-torsdag kanske?

Har bara ett problem. Vad fasen ställer jag del 1 medans jag jobbar med del 2? Måste ju ha kvar de andra burarna så länge liksom. Det är mer än fullt just nu. Och den är så pass stor (2 m hög, 1 m bred) att jag inte får ut den genom dörren och kan ställa den i ett annat rum. Får skjuta ihop soffan och rumsbordet eller nått.

Idag var det Bundesliga igen, engelsk vecka denna veckan. Werder spelar däremot först imorgon.

Inga kommentarer: