söndag 1 februari 2015

Matchday

Var inte hemma förrän vid 2 inatt och somnade väl så runt 3. Men vaknade ändå halv tio rätt pigg. Så jag klev upp och fortsatte med mitt byggande. Har silikonat alu-lister och hann silikona lite inne i buren också. Det sista måste jag göra klart strax. Sen är det bara kvar att såga ut 3 lufthål på andra sidan, sätta dit alu-lister, sätta upp led-ljus och spika dit baksidan. Sen är del 1 klar förutom E-profillister och glasskivor men det måste beställas och levereras. Men det stora jobbet är klart i alla fall. Men sticksågen låter så jäkla illa jag vill inte köra den på kvällarna, det får vänta till imorgon mitt på dagen. Kör det mellan mina jobbpass.

I alla fall, strax innan två var det dags att ta bussen till Stadion där Hanna, Jana och Johanna väntade. De båda var även med hemma hos Hanna igår. Var en bra match, så långsamt verkar de kunna spela fotboll igen och två nyförvärv som kommit nu i januari var riktigt bra. De vann med 2-0 båda målen gjorde Franco Di Santo.

Men var kallt, bara 1 grad så är lite genomfrusen. Men blir varm snart när jag ska bygga vidare.

Denna kortveckan bara försvann, har inte ens hunnit med hälften jag ville göra. Och nu har jag långvecka igen, lär bara bli jobb, bygga och gym. Förutom tisdag då jag måste stressa in till stan för besök 1 av 3 för att få en ny stifttand. De ska ta avtryck på tisdag. Sen 2 veckors väntan till nästa besök.

Inga kommentarer: