torsdag 22 september 2011

Åhhh den är så bra! Philipp Lahms bok. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen bädda ner mig i sängen och läsa och njuuuuuuta av den.

Var på vidareutbildning igår. Kom hem alldeles för sent för att jobba dag egentligen. Men äntligen en utbildning som jag tyckte var vettig. Som kommer ge något. Tyvärr kommer det ta lång tid att ställa om till detta sätt att jobba men så mycket roligare det kommer bli! Jaja om jag nu blir kvar där. Mitt kontrakt går ju ut 15 november. Inte för att jag är direkt orolig över att bli arbetslös precis, vården skriker efter arbetskraft här. Men frågan är om jag ska stanna kvar där? Det är lite lätt rörig just nu men å andra sidan har stället potencial att bli riktigt bra, det är ju "bara" två år gammalt, varav jag snart redan hunnit jobba där ett år.


Så jag tror jag gör så att jag slänger ett öga då och då på andra annonser och så får jag se hur oktober utvecklar sig. Skulle dock gärna (känns det som) vilja prova jobba på ett sjukhus här också. Men därifrån ser jag aldrig några annonser. Bara från personaluthyrningsfirmor som har platser lediga på sjukhus. Men hos en sån vägrar jag att jobba. Ska luska lite, kanske prova spontansöka. Jag har ju Bremens största sjukhus tvärs över gatan från mig liksom.....

1 kommentar:

Vicky M sa...

den vill jag läsa :))