söndag 18 september 2011

Denna helg

Har jag inte sett en enda match live (fast jag hade kunnat se två stycken). Då är man trött! Fast å andra sidan lockade fotbollen på TV:n rätt mycket också. Igår krockade U23:s match med proffsens från Werder och idag krockade U21:s match med matchen Hannover - Dortmund.
Apropå det här har ni en bild från regnmatchen igår. Som sagt; det var MYCKET vatten på planen....
Tar igen det nästa helg igen. Fast jag behöver ju inte längre åka till Wilhelmshaven. Kevin ordnade till sig ett rött kort i deras bortamatch idag (och en annan fick gult-rött så de fick avsluta matchen med 8 utespelare och höll trots det på att vinna, men tyvärr gjorde de andra ett mål i 89:e minuten och matchen slutade 3-2) och är därför avstängd i alla fall 1 match (kan bli längre också om han har otur). Så istället ser jag våra U21:or här hemma på lördagen och proffsen på söndagen. På fredagen är det födelsedagsfest för Benni. Så det var kanske bra jag tog mig en lugn helg denna helgen. Eller lugn och lugn, har ju jobbat hela men förutom det inget annat ansträngande.

Imorgon och på tisdag är jag ledig, kommer inte svara i telefonen, bara så ni vet! Jag behöver dessa två dagar. Ska igång på gymmet också nästa vecka. Och med min prommisar. Nu har i alla fall två sjuklingar och två semesterfirare kommit tillbaka denna helgen så så långsamt ska väl läget på jobbet ordna till sig också. Fast det har varit en bra helg, har jobbat med Luca (igår) och Nuri idag och båda är som jag, vi jobbar på och ser till att vara effektiva så vi blir klara i tid och kan ta det lugnt också och inte bara stressa, stressa för att hinna med. Alla är inte så bra på det här med att planera och jobba effektivt om man säger så......

Inga kommentarer: