lördag 24 september 2011

Ettårsjubileum!

Igår jobbade jag sen firade vi Benni ordentligt. Direkt efter jobbet for jag hem, snabbt ombyte och dusch sen med Mareike och Tim till Stadion och förbereda Ostkurve med Papierkugeln. De andra som inget visste mer än att de skulle träffa oss utanför Wuseum halv fyra kom och jaaaa det gjorde succe att vi lyckats få tillstånd att vara inne i Stadion (vilket noga påpekats ingen mer kommer att få tillstånd till, har skrivits och sagts i både tidningar och videon Weser-Kurir gjorde) så det var verkligen en unik sak att vara med om.

Efter sopningen fick Benni också sopa lite vid träningsplatsen för proffsen tränade fortfarande. Sen blev det ett par foton med ett par spelare och Thomas Schaaf. En del foton är verkligen super! Jag har dem dock inte än, Mareike ska kopiera alla först sen får jag de. Vi har ju foton från 3-4 kameror att sammanställa. När det var över gick vi alla hem till Mareike och Benni där det bjöds på lite kaffe och kakor innan det var dags att gå tillbaka till Stadionområdet och till Platz11 och Werders Vereinsheim där vi grillade och åt jättegott. Och jag blev proppmätt! Var hemma vid midnatt ungefär, en del fortsatte hos M&B men jag hade ju varit igång sen klockan 5 och var rätt slut då så jag gick hem.

Idag har jag varit ledig, eller jag fick ledigt ska man väl säga, skulle ju egentligen åkt till Wilhelmshaven men när Kevin blev avstängd åker jag ju inte 10 mil för att se de spela. Så jag och Jana knatade iväg till Platz12 och såg Werders U21 istället. De vann med 3-0 och SVW förlorade med 1-4 så bytet var väl inte helt fel kanske. Sen på vägen hem mötte vi upp Mareike, Benni, Anni och Mareikes föräldrarEislabour där vi åt en glass.

Förresten dök Bennis present upp med posten idag också, bara en dag för sent, vilket ändå passade, för då kan han ha på sig matchtröjan imorgon på hemmamatchen. Tyvärr var min i fel storlek! Så jag måste skicka tillbaka den. Hade jag inte haft den med individuellt tryck, hade jag ju kunnat sälja den här enkelt och köpa mig en ny men nu går det ju inte. Hoppas det går utan problem. Men det är ju inte mitt fel då gjort fel. Står nämligen rätt storlek på förpackningen men inte i tröjan.

Kvällen tillbringades med alla (utom Mareikes föräldrar som åkte hem till Paderborn) framför matchen Bayern München - Bayer Leverkusen. Till det åt vi nachos med dipp. De andra har precis gått hem och jag ska krypa i säng för nu väntar (minst) 6 dagpass på mig. Jag hoppas verkligen jag får ledigt på söndagen då vi vill till Hannover. Men schemat kommer först på måndag eller eventuellt först på tisdag så jag får fortsätta vänta och hoppas bara.

Imorgon som sagt jobb, sen hem och snabbt duscha och byta om för att möta upp det vanliga fotbollsgänget hos Mareike. Sen går vi till Stadion och ser Werder Bremen - Hertha spela.

Förresten påminde mig Janicka idag också om att jag idag firar 1 års jubileum här i Bremen och Tyskland. Hade jag helt glömt bort, även om jag förra veckan tänkte på det.

Inga kommentarer: