onsdag 28 september 2011

CL

Ikväll är det Champions Leauge igen. Olympic Marseille - Dortmund. 
Ska nu cykla iväg och handla, måste till Rewe då jag har massor av flaskor att panta. Det kan jag inte göra på Netto, för de tar inte emot alla sorter, alltså är det enklare att ta sig till Rewe och bli av med alla på en gång.

Har innan hunnit städa lite, kolla jobbannonser och organisera resan till Hannover på söndag. Idag (ÄNTLIGEN) fick vi schemat för oktober och tyvärr jobbar jag i helgen (fast jag begärt ledigt....*sur*) men jag har lyckats fixa så jag kan avvika vid klockan 11. Jana jobbar själv mellan 11-12 och så kommer Angelika en timme tidigare. Tur man har snälla jobbarkompisar!

Ang mitt jobbkontrakt har jag upptäckt när jag tittade lite närmare på det att jag har ett tvåårs, ettårskontrakt. Slå det ni! :), Det är nämligen så att det står att det löper från 15.11.2010 och två år framåt och tar slut 14.11.2011 om inte annat avtalats. Nu är ju frågan, vad gäller juridiskt? Texten där det står två år, eller siffrorna där det står 2011? Lär väl ta och fråga antar jag, men som säkerhet skickar jag iväg en hög ansökningar också, det ska jag roa mig med på måndag för då är jag ledig.


Inga kommentarer: