tisdag 13 september 2011

Champions Leauge

Ikväll startat gruppspelet. Mareike och Benni kommer över (tror jag), eller så ska jag till dom, vi har nog egentligten bara bestämmt vi ska se fotbollen tillsammans...:). Borussia Dortmund - Arsenal.

Men jag hoppas de kommer hit så jag efter matchen bara kan ramla i säng. Fy vad trött jag var när jag kom hem. Har dock sovit ca 1,5 timme. Var själv idag på min avdeling från 10.00 och fick jobba över 1 timme. Imorgon är jag själv från 11.00. Just nu är 11 st borta. 8 st är sjuka och 3 har semester. Fast vi ska visst få hjälp från andra "hus" nu. Idag ringde vår chef till högsta överchefen och sa vi måste få hjälp. Vi klarar inte vecka efter vecka med så många borta. Jag är djupt impad över att vi fixat det så länge!

Tyvärr lider min träning svårt under detta. Jag har helt enkelt inte ork till annat än att ligga på soffan som en blöt hög när jag kommer hem. Men jag hoppas de sjuka så långsamt kan komma tillbaka. Influensa brukar ju ta ca 1 vecka och så kanske ett par dagar på det innan man vågar gå och jobba för fullt igen.

Inga kommentarer: