fredag 30 september 2011

Sådär!

Nu har jag fixat jobb ett tag framåt. Inte för att jag varit direkt orolig, men idag lyckades jag fånga in vår chef när hon hade tid och naturligtvis får jag ett nytt kontrakt. Hon såg lätt förstörd ut när jag sa att jag måste ju söka annat annars...., iof kommer jag ändå att ha ögonen öppna, det skadar ju inte. Vill nog fortfarande trots allt jobba på ett sjukhus/klinik. Hade ju som plan ett år i äldrevården sen vidare, men ett halvår eller ett år till skadar ju inte heller. Skönt att inte ha någon stress över att söka och så i alla fall.

Filmen igår var super, rekomenderas. Fast det är en tysk film så jag tvivlar på att den kommer till Sverige i alla fall.

Ikväll har vi varit på U23 match, och efter 10 min i början där Thy missade jag vet inte hur många målchanser och så 70 min där man nästan somnade stående så var de sista 10 min superspännande och Werder lyckades hämta in ett 0-2 underläge till 2-2. Helt klart vann vi 1 poäng och Carl Zeiss Jena förlorade 2 poäng även om Thy måste sätta sådana chanser som han hade (han gjorde i alla fall 1 mål till slut).

Nu har jag matchen Kaiserslautern - Stuttgart på i bakgrunden (0-0 än så länge) får se om jag orkar se den till slutet eller om jag går och lägger mig innan. Jobbar ju "bara" dagpass nu i helgen sen nästa vecka har jag ledigt eller jobbar kväll och så är jag ledig måndagen därpå,  vilket innebär NIO dagars sovmorgon i rad! Vilken lycka! :)

Inga kommentarer: