fredag 24 februari 2012

Mennooooo

Det skulle ju vara sol idag hade de sagt. Det har regnat hela dagen! Blääää. Därför skippade vi avslutsträningen och åkte och handlade Pepsi MaxReal istället. Pepsi Max finns nämligen inte i alla butiker här i Tyskland. Jag har även försökt deklarera men ujjjj det var svårt. Får pilla vidare på det i helgen om jag får tid. Beror på hur mycket fotboll jag kollar på. Sen har jag bokat tid hos sjukgymnast också. Får lov att vänta 1,5 vecka för hon hade mycket att göra men eftersom det inte är något akut så gör jag hellre det än går till någon annan för den här hade bra rekomendationer.

Utöver det har jag tvättat och städat idag, passar ju bra en dag som denna, när utomhusaktiviteter hur som helst går bort. Hoppas solen och de 12 grader de lovat i helgen också kommer.

Väntar på att Jana ska komma förbi, hon ville det, jag sa sure om du vill men jag kommer se på fotboll men visst, vill hon sitta bredvid i soffan får hon väl det. Först är det Dresden - Duisburg i 2.Bundesliga. Felix Wiedwald spelar ju numera i Duisburg där han lyckats bli förste målvakt före Florian Fromlovitz som har erfarenhet från Bundesliga med Hannover 96. Bra jobbat!

Sen kommer kvällsmatchen i Bundesliga, Mönchengladbach - Hamburg.

Inga kommentarer: