tisdag 4 december 2007

Ändrade planer

Hade morgonpasset i stallet och en riktigt fin dag idag med sol!! Så jag såg fram emot att rida ut på båda hästarna. Men frk DenVilda = PMS tanten = Galax hon skulle minsann inte samarbeta idag. Jag vet hon måste ridas regelbundet och är jätteknäpp att rida första passen efter en vila. Och nu var hon inte riden på 1 veckan pga diverse orsaker. Hon skulle inte gå nerför backen vid grannstallet och skulle inte gå uppför backen vid kaninerna osv. Så vändan med henne tog dubbelt så lång tid för dels skulle hon ju bråka och hålla på + att jag tvingade henne gå där två gånger. En gång vanliga rundan och sen när jag kom tillbaka fick hon minsann gå förbi där en gång till. Så jag hann inte rida Action.

För vid lunch hämtade jag upp mamma så for vi på shoppingtur idag istället för imorgon. Hittade varma och hyfsat fina stövlar till backhoppningsresorna i vinter. Vill ju inte frysa om fötterna ju! De flesta varma stövlar är ju annars rätt fula. Men de här kan jag ha på mig utan att skämmas allt för mycket. :)

Sen ut till min bror och hans familj för att fira att Oskar fyller 9 år. Fyller först imorgon men det var idag det var kalas.

Nu ska jag se Harry Potter och Fenixordern på DVD som jag köpte igår.


Inga kommentarer: