lördag 1 december 2007

Premiären är över

För första gången på många år en premiär utan väderproblem. Fina tävlingar! Hoppas det håller i sig hela vintern! En riktigt vinter behöver vi!!

Vann gjorde Morgi, okej då hellre han än snorvalpen, fast den enda ÖSIS som får slå mina blå-vita Sisumän är egentligen Hamstern ju. Sen var det i alla fall två Vikingar på pallen, BER och VildeHilde. Masa bäste finne på en femte plats. Rukatunturi svek Arttu i sista hoppet. Kom ut i total obalans i uthoppet och landade på 106 meter! Hoppsan!! Han skrattade bara, han vet ju han är i en bra form och missar det gör man ibland. Havu blev bara 29:a. Får se om han får åka med till nästa VC-tävling nästa helg. Han blev iof 6:e finne med det resultatet. Vi får väl se. Håller tummarna i alla fall.

Snön övergick här på kvällen till regn!! Hoppas det blir lite kallare under natten i alla fall. Nu när vi äntligen fått en massa snö vill jag ju ha den kvar.

Sen måste jag bara få klaga lite på svenska Eurosports kommentator. Hon är så virrig. Sitter och säger att Mazda slutat hoppa efter sin krasch förra året samtidigt som han hoppar för fullt i COC i Pragelato idag (15:e plac). Säger att Harri Olli har nära hem till Rovaniemi. Okej han är från Rovaniemi men bor sedan ett par år i Lahti så så jäkla nära hem har han inte! Däremot har Arttu nära hem som är från Kuopio men just nu bor i Rovaniemi. Tja skulle kunna fylla på med betydligt mer. Sitter man och uttalar sig i TV tycker jag man ska se till att ens fakta är rätt! Visst det är svårt att hålla reda på allt men var hellre tyst då. Det mesta kan man ju fakiskt faktakolla via nätet....


1 kommentar:

Vicky M sa...

snorvalpen som du så fint kallar honom får ocksåvinna, så det så :D