lördag 1 oktober 2011

Blir inget Hannover imorgon för mig

Jäkligt irriterande när man har en biljett.....

Fick ju vårt schema väldigt sent, den officiella versionen först 29:e och jag jobbar förmiddag imorgon. Men så löste jag det så att Angelika skulle komma vid 12 och Jana kunde då vara själv mellan 11 och 12 (så har vi ju nästan varje dag arbetat de senaste två veckorna). Men så igår kom oväntat en boende tillbaka från sjukhuset, och denne kan man inte vara själv med. Man måste vara två. Jag frågade Angelika idag om hon kunde komma redan klockan 11 men tyvärr kunde hon inte det. Så jag får nöja mig med att se matchen på TV:n. Så jag missar den ju iof inte helt.

För övrigt är det sommarvärme och jag har jobbat. Sett Dortmund - Augsburg spela på TV:n och Mario Götze har åter bevisat varför han kallas århundradets talang här i Tyskland. Hans mål lär komma upp på Youtube senare och då lägger jag in en länk så ni får se läckerbiten (målet alltså :), även om Götze själv inte heller ser så illa ut...hahaha). Trots detta mål hette matchens lirare Robert Lewandowski som gjorde 3 egna mål och spelade fram till Götzes. Förrsten tackade Götze genom att spela fram till ett av Lewandoskis mål också för den delen.

Jag har också suttit med IKEA.de och dreglat. De har lagt upp en massa smarta lösningar för små rum och jag är så sugen på att göra om här hemma. Men man får det ju aldrig så snyggt och smart som de får det. Men jag har ett par idéer, få se om jag lyckas omsätta de också.

Inga kommentarer: