torsdag 1 mars 2012

Comeback

Ja, det var ordet för gårdagen.

Comeback nr 1 var Kevin i Hamburg. Hans Wilhelmshaven spelade mot St Pauli II (en uppskjuten match från i vintras) och han fick bli inbytt i 67:e minuten och lyckades spela utan att dra på sig några gula eller röda kort! Det gör ju att hoppet för att han spelar nästa fredag när vi planerar en tripp mot kusten ökar. Han måste bara hålla sig i skinnet nu i helgen också...;). Wilhelmshaven ledde och höll på att vinna när St Pauli fick en straff som ingen förstår varför och så slutade matchen 2-2.

Comeback nr 2 var att Basti fick komma in i slutet av landskampen Polen - Portugal i Warsawa efter över 1 års uppehåll pga skada. Roligt var att polackerna spelade brallorna av portugiserna och även om det slutade 0-0 hade Polen så många målchanser och var mycket bättre.

Comeback nr 3 var att Tyskland åter spelade en landskamp i Bremen. Tyvärr var jag inte på plats, över 500 kr för en biljett är för närvarande lite för mycket för mig. Men jag såg det hela på TV:n samtidigt som jag tittade på Polens match. Mareike och Benni med Mareikes föräldrar var däremot i Stadion. Jag vet inte om det blir någon mer landskamp här, de förlorar nämligen såfort de spelar i Bremen och så också igår med 1-2 mot Frankrike. 

Inga kommentarer: