lördag 24 mars 2012

Solig lördag

Ett snabbt inlägg mellan frukost och innan jag ska iväg till Mareike och Co och sen vidare på stan för fortsatta trevligheter i Werders International Fan Weekend.

Men först det tråkiga. Jag måste ha tappat min Ipod Arlanda igår. Har ny efterlyst den så jag hoppas den som hittar den lämnar in den och inte behåller den.

Det trevliga, vi hade en mycket trevlig (och blöt) kväll på pubträffen igår. Men vi var inte där länge, man får ju tänka på att det är party även ikväll liksom. Så redan halv ett var vi hemma faktiskt. Men man hinner mycket på tre timmar ändå. Jag har träffat fans från Sverige, Tjeckien, Finland, USA och Tyskland så klart. Jag såg ryssarna men pratade aldrig med dom, var väldigt mycket folk där så alla hann man inte med.

Igår var det sol och 18 grader här, idag är det sol och just nu ca 12 grader. Men jag vet hur varmt det kan bli i en fullpackad Ostkurve så det blir nog bara matchtröja och trefjärdedels byxor på idag. Men innan matchen blir det först en guidad stadstur och sen en båtfärd på Weser!

Inga kommentarer: