lördag 3 mars 2012

Werder *suck*

Hur kan man spela så bra och lysande i Nordderbyt mot Hamburg för att veckan därpå göra en riktigt skitmatch mot ett lag på nedre halvan och sen följa upp det idag med en ännu sämre insats mot tabelljumbon? Helt klart saknas inställning för att kunnande finns visade de ju mot Hamburg. Nu får vi hoppas de tar fram lite jävlar anamma mot Hannover (vårt lilla nordderby) och Dortmund (tabelledarna). Det är de nästa matcherna nämligen.

Före den matchen som vi såg på TV:n var vi på Platz 11 och såg U23 spela 1-1. Där var det i alla fall lite positivt för de spelade mycket bättre än de gjort på länge och hade lite otur med missade målchanser och bortdömda offsidemål, där i alla fall ett var rätt tveksamt.

Igår var jag ledig, var och lämnade plasma, handlade, städade mm, dvs sånt där vardagstråk man inte hinner med (eller orkar med) när man jobbar.

Nu hoppas jag Dortmund vinner kvällsmatchen mot Mainz 05. Då drar de nämligen ifrån i toppen för Bayern förlorade igen idag. I alla fall nått att glädja sig åt! :)

Inga kommentarer: