fredag 16 mars 2012

Vilken dag!

Först lekte vi fotostudio från 12 till 14 ungefär, lunchade här på nachos. Sen kort förbi Werders träning där jag gjorde foton med Basti och Niclas (Denni frågade jag i förra veckan). Visar korten här sen, Mareike har de ännu i sin kamera.

Efter det tillbaka och göra klart de foton som fattades, Mareike ska ha de till en video. Den ska jag också få sen och då ska ni få se den, den blir super!

Och super har också vädret varit idag, 17 grader och sol! Vi bara njöt när vi satt och kollade på Werders träning.

Nu måste jag packa klart, men jag har bara halva väskan full och inga idéer på vad jag mer måste ha med. Alltså måste jag glömt hälften, för så lite reser jag aldrig med!

Ska försöka komma i säng i vettig tid också, iof blir det inte supertidigt imorgon, strax före åtta ska jag hämta upp Benni och Mareike, så åker vi först till Osnabrück (ligger på vägen till Dortmund) och hämtar Alex innan vi fortsätter neröver till Ruhrområdet.

Idag skadade sig Tim Wiese och Philipp Bargfrede också, så vi åker med halva U19 till Dortmund och dessutom kommer de förmodligen spela i startelvan också...jaja har inte räknat med en vinst hur som helst, jag menar vi möter Dortmund! Hemma!!. De har inte förlorat hemma på de senaste 19 matcherna. Men jag ska äntligen få se den Gula Väggen och Westfahlenstadion (även om den numera har ett sponsornamn och heter Signal Iduna Park). På sydläktaren där ståplatserna för hemmapubliken är, går det in 40 000 personer. När Weserstadion är full, sitter och står där 42500. Ni ser skillnaden eller? I Dortmund har man ett publiksnitt på över 80 0000, och är med det värdsledande. Det är så coolt så det finns inte.

Inga kommentarer: