torsdag 12 mars 2015

3 månader senare

har jag äntligen en ny tand. Hoppas den håller nu tyckte min tandläkare. Ja, det hoppas jag med!

När jag ändå var i närheten passade jag på att lämna plasma också även om jag inte mår 100. Är lite förkyld och då är de egentligen dumt att ge bort lite av sitt immunförsvar. Men vafan, jag som aldrig är sjuk blir det säääääkert lagom till min semestervecka... skulle inte förvåna mig alls.

Nu sitter jag och funderar på vad jag har lust att äta. Eller rättare sagt vad jag har lust att äta av det jag har i skåpen. Vilket inte är mycket. Jag har pasta, vårrullar, ris och grönsaker. Lite svårt få till nått bra. Men vänta, jag tror jag har en påse spätzle, det är ju riktigt gott. Synd bara jag varken har kyckling, korv, fisk eller kött att ha till. Men orkar verkligen inte åka och handla så det får bli "vegetarisk" mat idag.

Ikväll blir det TV. Favvoserien (den enda jag följer slaviskt) Top Model. 

Helgens planer (om inte min förkylning blir värre, än är det bara halsont och rinnande näsa. Varav näsan faktiskt också kan vara allergi) är fredag U23-fotboll i Havelse (Hannover), lördag först U19 fotboll på Platz11 och sen proffsen hemma mot Bayern. Lär väl bli storstryk men det råkar alla ut för när de möter Bayern. Och vem vet, ibland förlorar de med normala siffror också! :)

Söndag är oplanerad, där får vi se vad vädret säger innan jag bestämmer nått.

Inga kommentarer: