måndag 30 mars 2015

Sommartid är inget för mig

Jag har ju svårt att komma isäng i vettig tid normalt. Men när det är sommartid är det ännu värre. Kollade på klockan sist 02.08 igår. Och måste upp 06.00. Mindre än 4 timmars sömn alltså. Kan dom inte bara avskaffa skiten? Energivinsten har man ju konstaterat det finns inte. Och mer och mer läkare rapporterar att människor inte mår bra av denna omställning. För att inte tala om alla djur. De fattar ju inget alls av detta.

Efter förmiddagspasset på jobbet, som för övrigt var ett blött sådant. Ösregn så mina regnkläder var genomblöta efter 5 min toppat med lite storm, var jag till min husläkare. Hon kollade på papperen jag fått, konstaterade som jag att EKG-kurvan ju är bra och vad detta stressvärde som de anger är förstod hon inte riktigt. Hon tyckte inte att en lätt förhöjd puls (10 slag ibland) är nått. Och eftersom jag känner mig fullt frisk, inte har andningsproblem eller bröstsmärtor så bedömde hon det inte som akut. Jag har en tid 20 april för EKG.

Eftersom jag sovit så lite så gick jag och la mig 2 timmar när jag var hemma igen. Nu väntar kvällspasset om en halvtimme. Just nu har det slutat regna, tom varit uppehåll så länge att det torkat upp på marken. Det kan ju få hålla i sig 2,5 timmar till sen är jag hemma igen.

Inga kommentarer: