torsdag 19 mars 2015

Bättre men inte bra

Testet idag visade en förbättring men är inte bra. Så de rekomenderade att man kollar upp det då de ju inte har så noggranna mätningar och inte är några läkare. Så nu har jag en tid hos min husläkare nästa fredag, där det ju förmodligen inte kommer göras så mycket antar jag utan jag måste dit så jag får en remiss vidare. Sen lär det bli ett par månaders väntan.

Det dryga är, jag känner mig inte stressad. Alls. Så jag kan liksom inte ändra på nått. Det enda jag kan möjligen tänka mig är att det inte är bra för mig att gå upp tidiga mornar 12 dagar på raken, bara ha 2 dagar ledigt och sen börjar det om. Men det har jag gjort nu i snart 2 år. Om det är så, borde inte mitt test i augusti också visat nått då?

Tyvärr hjälper det inte att gå och lägga sig tidigare, jag har provat men somnar i alla fall inte förrän runt midnatt/01-tiden. Och klart att då gå upp 5 eller 6 ger ju för lite sömn. Och att ständigt ha det så är ju inte bra. Men jag sover ju ibland någon timme efter jobbet också. Jaja, får se. Jag lär ju nämna det i alla fall så får jag väl se vad läkaren tror. Men lusten att byta jobb är inte direkt stor även om ett eftermiddagsjobb förmodligen vore det bästa för mig. Tror inte de kan få ihop ett schema på mitt jobb jag har nu där jag bara jobbar kvällar då vi ju har mest att göra på förmiddagarna. Men jag måste dit imorgon för att få ledigt nästa fredag, då den enda tiden jag kunde få var 8 på morgonen. För de ville ta lite prover när jag ändå är där så jag måste fasta 12 timmar innan och måste då komma på morgonen. Då frågar jag väl lite på jobbet också om det skulle vara möjligt att jag kanske kör lunchvändan + kväll på de veckor vi har dubbelpass. Tyvärr tror jag lunchvändan har för få timmar. Eller så kanske jag blir sjukskriver 50%? Jag har ingen aning, bara att vänta och se antar jag.

Inga kommentarer: