lördag 15 augusti 2015

Städhelg med en massa fotboll

Denna helgen ska jag ägna åt storstädning. Har idag hunnit med att handla. Wow! Och svetten rann efter det. Kvavt idag med men nu börjar det mullra lite (ehh ändrar till mycket, det mullrar konstant just nu men inga blixtrar än så länge) och molnen kommer. Det ska bli åska och från imorgon svalare igen (runt 20 grader). Sköööönt! Då kan jag börja fungera igen.

Kommer varva min städning med att kolla på fotboll på TV.n. Då blir det ju lite pauser här och där och lite småplock kan jag göra samtidigt. Bundesliga drar igång den här helgen och så är det även några matcher i 2 Bundesliga jag vill se.

Werder spelar hemma idag mot Schalke men jag har ingen matchbiljett. Gav upp mitt säsongskort då jag pga jobbet missar så många matcher det är inte värt det. Köper till biljetter till dom jag kan och verkligen vill se istället. Pga vädret gör det mig ingenting att jag inte fått biljett till denna match. Åska och ösregn är ingen hit även om Stadion har ett tak. Men man ska ju dit och hem också. Och regnar det mycket nog blir man blöt trots taket.

Inga kommentarer: