lördag 27 februari 2016

Blir tidig kväll i kväll

Är skittrött. Klockan är 21.00 och alla utom Fluffis är vägda. Och henne vaknar jag för det mesta av så jag kan väga henne inatt någon gång och behöver inte sitta uppe och vänta.

Werder spelade 2-2 mot Darmstadt vilket är riktigt dåligt. Det låter bättre än det är. Det blir närmare och närmare att man ramlar ur liga i år om man inte gör nått. Det är bara det att förutom i pokalspelen där man är i semifinal så är ligaspelen katastrof dåliga och det händer liksom inget. Naja, 3 år i rad har man haft tur och 3 andra lag är varit mer katastrofala, någon gång tar ju turen slut liksom.

Atletico däremot slog pengamaskinen Real i Madridderbyt och sånt gillar vi. 0-1 blev det och det var ett lagarbete som gjorde det. Även om Atletico också har en del stjärnor (även om de är väldigt mycket färre än i Real) så jobbar man tillsammans som ett lag, inte som en grupp med stjärnor där alla vill glänsa mest som dom gör i Real. Tyvärr är Barcelona båda dom sakerna tillsammans så de leder ligan med 8 poäng före Atletico. 


Inga kommentarer: